Kim Kardashian KKW Beauty markeerstiften – Kim K lanceert twee nieuwe KKW Beauty Highlighters

Kim Kardashian West laat deze week twee gloednieuwe markeerstiften onder haar KKW Beauty-label vallen – precies op tijd voor de zomer. Als je denkt: “wacht, maakt Kim niet al highlighter paletten?” Je hebt gelijk! Ze heeft twee highlighters in haar KKW Beauty-poedercontourenkit, maar ze zweert dit nieuwe palet met vier tinten is nog beter en glowier.

Bekijk dit bericht op Instagram

KOMENDE IN 4 DAGEN NAAR #KKWBEAUTY HIGHLIGHTER PALETTES LANCERING 05.24 OM 12PM PST ALLEEN OP KKWBEAUTY.COM

Een bericht gedeeld door KKWBEAUTY (@kkwbeauty) op

De nieuwe markeerstift-paletten worden gelanceerd op 24 mei om 12:00 PST / 15:00 EST op KKWBeauty.com. De paletten zijn er in twee tinten: palette I (lichtere tinten, met een iriserende formule en champagnekleuren) en palet II (donkere, warmere en goudbruine brons).

“De #KKWBEAUTY markeerpaletten zijn voorzien van stralende poedermarkers die naadloos in elkaar passen en in de huid smelten”, schrijft het merk op Instagram. “De zachte en zijdeachtige textuur van de … Markeerstift Paletten zorgen voor een moeiteloze toepassing op uw jukbeenderen, neus en andere gebieden die u wilt laten glanzen en helderheid. De markeerstiften zullen komen in twee verschillende paletten, compleet met vier complementaire tinten waarmee u een aangepaste gloed kunt maken. “

Kardashian-West beschreef de nieuwe formule in een video als “zo blingy”, en voegde er aan toe: “Ik ben zo opgewonden omdat ik nooit eerder highlighters met zoveel glans heb gelanceerd.” Elk palet wordt geleverd met vier verschillende tinten markeerstiften. De make-upmagnaat schakelde elke tint op haar arm in en liet zien hoe glanzig ze eruit zien met een enkele beweging van haar vinger.

Nog geen woord over de prijs voor elk kleurenpalet, maar we zullen dit bericht bijwerken wanneer we meer weten. Als deze paletten lijken op haar contourkits, sticks, oogschaduwpaletten of – laten we wel wezen – al haar schoonheidslanceringen, zullen ze binnen enkele uren uitverkocht zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

De zachte en zijdeachtige textuur van de #KKWBEAUTY markeerpaletten zorgt voor een moeiteloze toepassing op uw jukbeenderen, neus en andere gebieden die u glans en helderheid wilt geven. Model @naoumie draagt ​​”Gold # 2″ van Highlighter Palette II. Model @katherine_schule draagt ​​”Gold # 1″ van Highlighter Palette I en #KKWXMARIO Eyeshadow Palette in hun ogen. Komt binnen 3 dagen naar KKWBEAUTY.COM 12PM PST Foto door @gregswalesart Make-up door @victornoblepr Hair door @thenicoleblais

Een bericht gedeeld door KKWBEAUTY (@kkwbeauty) op

Loading...