Bohemian Dressing Tips – Hoe weet je of je Bohemian Style hebt

1) Uw duurzame stijlicoon is, en zal altijd zijn, Kate Moss. Talitha Getty wint voor postume geestdieren.

2) Je favoriete kleuren zijn tie dye, paisley, floral en suzani.

beeld

Talitha Getty
Corbis

3) Toegegeven, je stijlicoon van de aughts was Sienna Miller. (Je hebt ook schaamteloze pony geknipt na het zien Alfie.)

4) Overal waar dan ook warm is gewoon een excuus om je te kleden zoals Brigitte Bardot op het strand (inclusief hoofddoek) en Jane Birkin ‘s nachts (hoe beter hoe beter).

beeld

Getty Images

5) Misschien heb je een keer (of twee keer) een tulbandachtige omslag op je hoofd gedragen. En bloemen in je haar voor een speciale gelegenheid is altijd een do.

6) Kate Moss’s bruiloft zorgde ervoor dat je tegelijkertijd huilde van vreugde en woedend werd van jaloezie tijdens de perfect samengebrachte ceremonie van Bohemen en glamour.

7) Terwijl de rest van de wereld debatteerde over haar blauwe vintage repetitie-dinerjurk en bijpassende Roger Vivier-laarzen, zocht je naar eBay voor een look-a-like.

beeld

Getty Images

8) Je huis staat vol met items die zijn geïnspireerd door verre landen – Marokko heeft gebeld en ze willen hun lantaarns, poefs en kussens terug. Gypset-stijl is natuurlijk je interieurs-naslagwerk.

9) Een ekster die je misschien ook bent – kijk maar eens naar je overvolle juwelendoos en affiniteit met alles wat met kralen, lovertjes, pommotten of geborduurd is.

10) Je kaftancollectie is in tegenspraak met die van Elizabeth Taylor.

beeld

Getty Images

11) Het overvallen van de kledingkast van de Olsen, vooral tijdens de fase van hun tasdame, is in het geheim een ​​droom van je geweest.

12) Kleurrijk bont is niet manafstotend, maar een must-have.

13) Je hebt de kunst van het hoofdeinde onder de knie en je DIY-kroonvlecht is echt indrukwekkend.

14) Kate Hudson’s jas in Bijna Beroemd is je standaardstijl voor bovenkleding. (Penny Lane staat ook hoog op je lijst met toekomstige kindernamen.)

beeld

Kate Moss als Penny Lane in ‘Almost Famous’
DreamWorks-foto’s

15) Zo chique als je nu weet in herenpakken en damesachtige silhouetten, het voelt allemaal te bourgeois voor je vrije geest.

16) Je hebt of hebt het grootste deel van het volgende in bezit gehad: bedrukte maxi-jurk, gladiator-sandalen, een slappe hoed, een pony cross-body tas, een vest van bont of kralen, uitlopende jeans, een opgesmukte riem, denim cut-offs , veren oorbellen en elke denkbare stijl van laars.

17) Je moeder denkt dat je je kleedt als een “hippie”, je vriendje denkt dat elke jurk die je hebt “eruit ziet als een zak” en je beste vrienden kleden zich allemaal net zoals jij – als een volwassen liefdeskind.

Loading...