The Bodysuit Trend – Bodysuits Baru untuk Beli Sekarang

Saya berada di gred 7 dan saya jatuh keras untuk bodysuit turtleneck bodysuit yang berjalur, hitam dan putih di Express. Ibu saya membelinya untuk saya dalam perjalanan untuk melihat sepupu saya di New Jersey. The Paramus Mall merasa seperti tempat mimpi. Walaupun saya masih ingat untuk membuat lombong bodysuit itu, saya tidak ingat pernah memakainya. Mungkin ia hanya sedikit terlalu ketat untuk bod budak perempuan saya-tetapi saya suka mengetahui ia adalah saya, seperti saya boleh lulus untuk tambahan di Melrose Place dalam satu kejatuhan gaya jatuh.

gambar

Getty / AKM-GSI / Splash

Bodysuit adalah sekeping percanggahan. Kemudahannya kelihatan kelihatan ditarik dan diselipkan oleh masalah yang perlu dilalui untuk memakainya. Tiada siapa yang mahu butang butang-butang kecil itu terletak tepat di mana anda tidak dapat melihatnya-di hadapan manusia lain. Saya pernah memakai bodysuit di bawah jumpsuit dan hampir tidak hidup untuk memberitahu kisah itu. Menggunakan bilik wanita sambil memakai bodysuit adalah pengajaran dalam kesabaran dan ketangkasan.

Walaupun pada satu ketika bodysuit merasakan sedikit terlalu dekat dengan sepupunya yang bayi, kini ia boleh didapati dalam versi-versi thong untuk mengatasi VPL yang ditakuti. Mereka juga datang dalam tangki, versi lace-up, jalur dan turtlenecks, masing-masing secara kecil-kecilan. Bodysuit telah menjadi puncak yang tidak rasmi dari Monica Rose-ies (istilah yang saya baru diciptakan di sini untuk acolytes stylist stylist) dan ilk mereka. The Kendall Jenners dan Gigi Hadids, Emily Ratajkowskis dan Rosie Huntington-Whiteleys. Gadis-gadis yang suka kelihatan sedikit seksi.

gambar

Getty / Splash / Splash

Saya fikir bodysuit adalah yang terbaik apabila seimbang dengan sesuatu yang kurang dipasang vintage Levi atau seluar kaki lebar-semua lebih baik untuk memamerkan pinggang kecil. Ini adalah evolusi seterusnya atas yang dipangkas-sekeping sultry terakhir untuk badan bahagian atas untuk membuat gelombang dalam komuniti fesyen Instagram yang terkenal.

Dan di sini kita hidup di zaman bodysuit. Untuk semua perilnya, bodysuit menawarkan siluet yang diselaraskan beberapa benda lain yang boleh dibanggakan. Dan apakah cinta jika tidak melihat kelemahan dan penuh kasih sayang walaupun mereka.

gambar

Kesopanan

Maison Margiela bodysuit, $ 295, farfetch.com; Alix bodysuit, $ 155, net-a-porter.com; Fleur du Mal bodysuit, $ 245, net-a-porter.com.

Loading...