Vetements Levi’s Ripped Butt Jeans – Vetements Butt Zipper Jeans Levi’s

Tiada seorang ahli sejarah yang dapat melihat ini datang tetapi nampaknya seolah-olah kita secara rasmi memasuki The Revelation Jeans Great pada tahun 2017.

Trend denim yang tidak dijangka seperti hemlines yang tidak rata, culottes berjalur dan juga kembalinya skirt mini denim memerintah adegan gaya jalanan tahun lepas, tetapi kini kami mula memasuki beberapa dipersoalkan wilayah.

Hanya bulan lepas, internet telah kehilangan sepasang seluar jeans Topshop dengan panel lutut plastik yang jelas dan tidak lama sebelum itu, salah satu jenama denim kegemaran kami, Re / Done, telah memperkenalkan “High Rise Ass Rip Jeans,” yang menampilkan celah rapi di bawah pipi punggung kanan. Sekarang, Vetements ada di sini untuk satu lagi selebihnya dengan sepasang seluar jeans itu benar mengambil denim ke tahap yang baru.

Jenama fesyen Perancis mengambil Instagram untuk berkongsi tipu yang nakal (mengerikan yang dimaksudkan) menyelinap ke pasangan denim terbaru, kolaborasi dengan Levi, dan mereka pasti … inovatif. Jeans #VetementsxLevis bukan sahaja mempunyai zippers di belakang punggung kaki, tetapi juga poket zip tepat ke pusat punggung.

Lihat siaran ini di Instagram

#VETEMENTSxLEVIS @ mytheresa.com @kevingiacco

Pos yang dikongsi oleh VETEMENTS (@vetements_official) pada

Saya cukup yakin apabila Levi Strauss mencipta jins pada tahun 1873, dia tidak melihat yang akan datang.

Loading...