Transplantasi kening – Rawatan dan Pembedahan Perkembangan Alis pada Kebangkitan

gambar

Siapa wanita yang mencari rawatan ini?

Permintaan bagi rawatan ini adalah terutamanya dari wanita yang sebelum ini dipetik, dihirup, atau dihiasi dengan rapi, yang boleh merosakkan folikel secara kekal dan meninggalkan wanita dengan penipisan atau hampir tidak ada kening. Walau bagaimanapun, sebab lain untuk melakukan prosedur pemindahan alis termasuk elektrolisis, genetik, tiroid yang rendah dan etiologi hormon lain, dan trauma.

Berapa cepat rambut tumbuh??

Rambut bermula perlahan-lahan semula dalam dua hingga tiga bulan dan akan mula kelihatan secara estetik penuh dalam enam hingga tujuh bulan, tetapi akan mengambil 10-12 bulan untuk pembangunan penuh.

Siapa yang akan mengesyorkan rawatan ini?

Sesiapa yang mahukan penyelesaian yang lebih kekal pada alis nipisnya selain penggunaan sehari-hari pensel alis, pembentuk, dll. Prosedur ini juga membolehkan lengkungan yang lebih semula jadi dan keseluruhannya.

Betapa tepatnya rawatan itu berfungsi?

Transplantasi alis adalah prosedur yang menuntut secara teknis yang melibatkan perancangan yang teliti. Kedudukan alis mestilah direka bentuk secara seni dan kemudian diisi dengan graf rambut tunggal dan berganda. Kancing-kancing mesti teliti diletakkan pada sudut tertentu dan arah pertumbuhan untuk meniru kening semula jadi.

Di manakah idea untuk rawatan itu datang?

Saya tidak pasti siapa yang dikreditkan sebagai pakar bedah pertama untuk melakukan pemindahan kening, tetapi ia pada dasarnya adalah lanjutan semula jadi dan aplikasi dari pembedahan pemulihan rambut pada kulit kepala. Saya telah melakukan prosedur ini selama lebih dari 12 tahun dan kini mendapati peningkatan yang signifikan dalam pesakit yang meminta untuk memulihkan folikel khasiat mereka untuk penampilan yang lebih semula jadi.

Adakah proses itu boleh diterbalikkan?

Tidak seperti tatu, mati, atau percubaan lain untuk meningkatkan alis, pemindahan alis adalah penyelesaian kekal yang menggunakan transplantasi unit follicular state-of-the-art untuk mewujudkan rupa semulajadi dengan rambut anda sendiri. Keputusan pemindahan kening hampir tidak dapat dikesan, dengan rambut yang dipadamkan dicampur dengan alis yang ada.

Mengapa alis kuat menjadikan wajah lebih menarik?

Oleh kerana alis adalah mercu tanda utama pada wajah, kening yang kelihatan lebih tebal, mempromosikan penampilan yang lebih lembut dan meningkatkan wajah.

Adakah anda pernah memberitahu sesiapa yang tidak mempunyai wajah untuk alis kuat?

Pemulihan kening adalah prosedur yang sangat artistik di mana alis disusun secara individu berdasarkan jenis wajah, ciri, dan hasil yang diingini secara peribadi. Seorang pakar perubatan yang berpengalaman menganggap bentuk gerbang, ketebalan rambut yang sesuai, ruang di antara alis, dan panjang alis.

Loading...