Class Makeup Contouring Dengan Charlotte Tilbury – Cara Kontur Mata, Pipi, Bibir

gambar

Courtesy Charlotte Tilbury

Dalam kalangan kecantikan tertentu, telah lama bercakap tentang krim buatan sendiri yang mengubah kulit menjadi sangat sukar dipercayai, itu seperti sihir. Tom Ford, Kate Moss, dan beberapa selebriti yang paling cantik di dunia boleh mendapatkan tangan mereka, tetapi ia tidak dapat dicapai dengan manusia semata sehingga ia dilancarkan tahun lepas di UK. Sekarang, Magic Cream Charlotte Tilbury mempunyai akhirnya yang dilancarkan di Amerika Syarikat, bersama koleksi kosmetik 100-plus yang bersifat transformatif dan ultra mewah. Percayalah, anda akan mahu mendapatkan tangan anda di seluruh baris. Kami meminta artis solek untuk berkongsi beberapa produknya yang menonjol, serta rahsianya untuk mengelakkan mata anda, mengoyakkan tulang pipi dan bibir palsu.

gambar

Courtesy Charlotte Tilbury

Mata: Menggunakan pensel serbuk lembut coklat coklat (Saya suka The Classic dalam Audrey), lukiskan garisan di atas lash atas dan keluar untuk memanjangkan dan memanjangkan mata. Sapukan naungan Perdana dari Palet Mewah Sophisticate di seluruh tudung untuk mencerahkan dan mengangkat mata. Campurkan taupe Meningkatkan naungan di soket untuk mengangkat, menentukan dan kontur mata. Mengelakkan mink Asap najis di sudut V luar mata dan selesai dengan sedikit kaya, cokelat Langit Pop di tengah tudung untuk mata yang cantik berasap, jelas.

Pipi: Jangan takut kontur-ia meningkatkan dan mentakrifkan kerangka wajah anda. Filemstar Bronze & Glow adalah senjata rahsia saya untuk bronzing dan highlight. Suck in the cheekbones dan gunakan berus patung untuk mengikuti berongga dengan naungan Sculpt semula jadi untuk mengukir cheekbones killer. Anda juga boleh cat ini di sepanjang garis rahang untuk menambah definisi dan di kuil-kuil untuk langsing dahi. Debu teduh Highlight di atas tulang pipi, di bawah hidung dan di busur cupid untuk kulit yang menitis di lilin. Dan jangan lupa untuk campuran, campuran, campuran.

gambar

Courtesy Charlotte Tilbury

gambar

Courtesy Charlotte Tilbury

Bibir: Sediakan bibir dengan menggosok dengan Scrub Bibir Sara Happ dan memohon Vaseline untuk melegakan dan melembapkan. Pelapik lip adalah teman terbaik gadis-mengesannya di sekitar pinggir luar bibir untuk menipu sebuah pout yang sempurna dan penuh. Isi warna dengan lipstik yang sepadan – K.I.S.S.I.N.G Gincu di Penelope Pink, dicipta untuk Penelope Cruz, adalah nada merah jambu nada yang menyerupai semua warna kulit. Selesai dengan licin lip gloss untuk jumlah 3D.

Semua produk boleh didapati sekarang di charlottetilbury.com.

Loading...