Op maat gemaakte schoonheid – de grootste schoonheidstrend van 2018?

Op maat gemaakte, gepersonaliseerde schoonheidsproducten zullen een van de grootste trends in 2018 zijn, aangezien huidverzorgings-, make-up- en geurmerken steeds vaker worden u in het hart van wat ze doen.

Terwijl schoonheidstrends uit het verleden de neiging hadden om zich te concentreren op een voorgeschreven uiterlijk, zoals het voorhoofd van de jaren 90, super-rechte lokken of contouren, zien we dat de klant een grotere rol gaat spelen in de producten waaruit zijn schoonheidsroutines bestaan ​​- in een verschuiving die netjes overeenkomt met de late stap van de industrie naar meer diversiteit.

1. KLANTENSERVICE

Op het kleinste niveau is het je misschien opgevallen dat er steeds meer zogenaamde ‘chat-bots’ aanwezig zijn op websites (voor beautymerken en daarbuiten) als onderdeel van een meer toegesneden klantenserviceaanpak, of dat merken steeds vaker investeren in Amazon-achtige productaanbevelingen om u te verwijzen naar andere items die u misschien leuk vindt.

2. SAMENSTELLING

Oude en nieuwe cosmeticabedrijven richten hun aandacht op het leveren van een meer gepersonaliseerde benadering van make-up, en vragenlijsten vormen de kern van dit proces. Nieuw geïntroduceerd, Trinny London – door Trinny Woodall, van Trinny en Susannah roem – baseert zijn hele concept op deze benadering van gegevensinvoer, omdat u een eenvoudig online formulier in vijf stappen gebruikt naast match2me-technologie om een ​​gepersonaliseerde ‘stapel’ producten te genereren op basis van uw haar-, oog- en huidskleur.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb je onze samengestelde stacks al ontdekt? Onze STATUS LIP STAPEL – Strijk glad op uw beste LIP LUXE en smeer EYE2EYE op uw oogleden om de focus en balans in uw gezicht te krijgen. ✨FLUSH BLUSH zal de look samenbrengen met een flatterende fluistering van kleur voor je wangen ������ Zoek je lipstatus van je statement met # Match2Me #TrinnyTribe #TrinnyLondon #NewStacks # 1MinuteWonder✨

Een bericht gedeeld door T R I N N Y L O N D O N (@trinnylondon) on

Eyeko voegt ook een op maat gemaakte optie toe aan het oogmake-up arsenaal, om uw mascara een meer persoonlijke revisie te geven. Mede-oprichter van het merk, Nina Leykind, onthulde: “Eén maat past niet allemaal bij mascara, omdat we allemaal verschillende wimpers, oogvormen en gewenste stijlen hebben. We proberen ook zelden mascara voordat we het kopen en we zijn vaak teleurgesteld over de resultaten zodra we het thuis hebben. “

Met Eyeko’s op maat gemaakte service is het doel om dat te veranderen. Het proces is opnieuw heel eenvoudig; je beantwoordt online vragen over wat je wimpers op dit moment zijn en wat je zou willen dat ze zijn. Je antwoorden maken vervolgens je perfecte mascara uit een keuze uit aangepaste formule en borstelcombinaties, voor een bedrag van £ 30.

Bekijk dit bericht op Instagram

���� “Bepaal je perfecte mascara met #eyekobespoke service” ➡️ @forbes @saks

Een bericht gedeeld door Eyeko (@eyeko) op

Dit wil niet zeggen dat op maat gemaakte make-up een geheel nieuw concept is, of dat het alleen bestaat uit vragenlijsten. Cosmetics à la Carte, 40 jaar geleden opgericht door Lynne Sanders, heeft opgeleide make-upartiesten in dienst die foundation mengen die past bij jouw huidskleur en type, maar ook bijpassende lipsticks en oogschaduws tijdens het winkelgesprek..

“Ik ben erg blij dat het concept van maatwerk in 2017 nog relevanter is”, aldus Lynne Sanders, oprichter van Cosmetics à la Carte. “Toen ik het merk 40 jaar geleden oprichtte, was het omdat er een compleet gebrek aan keuze was in kleurcosmetica. Vertrouwen komt met het kijken naar de mooiste versie van jezelf en dat kan echt alleen worden bereikt met op maat gemaakte make-up die perfect voldoet aan je individuele Wanneer we producten op maat kopen, besteden we ook minder geld aan producten die niet helemaal bij onze huid passen, of kopen we een oogpalet en gebruiken we slechts één kleur. “

Bekijk dit bericht op Instagram

PERFECTE GEPERSONALISEERDE PARTYLOOKS. Zie er het beste uit met een bezoek aan onze 192 Pavilion Road-boetiek. Creëer een persoonlijke look samen met je toegewijde visagist. #cosmeticsalacarte #bespoke #bespokebeauty #party #makeup

Een bericht gedeeld door Cosmetics à la Carte (@cosmeticsalacarte) op

3. GEUR

Hoewel het kiezen van een kenmerkende geur al enigszins gepersonaliseerd is en de mogelijkheid om parfumflesjes te graveren, vooral voor Kerstmis, niets nieuws is, biedt schoonheid op maat nu klanten een grotere hand in de geuren die ze elke dag dragen.

Het meest sprekende is wellicht de uitbreiding dit jaar van Harrods Salon de Parfums, waar boetieks zoals Burberry en Bond nr. 9 een door de klant geleide, persoonlijke service bieden – waaronder het hele jaar door flesgraveren. Internetshoppen is ook begonnen met het uitbreiden van zijn op maat gemaakte geuropties. Penhaligon’s heeft een online parfumervaring online, die je naar een bestaande geur leidt die waarschijnlijk bij je past, terwijl Sniph, een postorder-service, zal elke maand een nieuwe sample-size geur aan je deur laten zien, voor £ 17,99, op basis van je persoonlijke geurvoorkeuren, en helpt je om je eigen geurgarderobe te maken.

Maar voor die klanten die een directe betrokkenheid willen hebben bij de specifieke ingrediënten in hun nieuwe geur, zijn er nog meer mogelijkheden beschikbaar. Floris, Perfumer H, Roja Parfum en Penhaligon bieden allemaal dergelijke diensten – helaas met het juiste prijskaartje. De op maat gemaakte Penhaligon van Alberto Morillas kost bijvoorbeeld £ 35.000. Het wordt omschreven als het “olfactorische equivalent van couture” en je zult zien dat je je perfecte, op maat gemaakte geur creëert – waarvan de formule voor niemand anders gerepliceerd kan worden – met de hulp van een van ‘s werelds toonaangevende Meesterparfumeurs, Alberto Morillas.

Bekijk dit bericht op Instagram

Welkom bij Penhaligon’s Salon de Parfums exclusief @harrods #penhaligons #penhaligonsxportraits

Een bericht gedeeld door Penhaligon’s (@penhaligons_london) op

4. HUIDVERZORGING

Hoewel het categoriseren van je huid in verschillende types – droog, olieachtig, combinatie – al jaren de norm is, hebben merken en consumenten zich de afgelopen tijd langzaam maar zeker losgemaakt van deze vaak alomvattende categorisaties. Op een eenvoudig niveau proberen diensten zoals Face Mapping van Dermalogica – gelanceerd in 2014 – een geschiedenis te verbannen van het bewust of niet houden van consumenten, onwetend over hun specifieke huidverzorgingsbehoeften.

“Face Mapping is ontworpen om iedereen zijn huid beter te laten begrijpen”, onthult Sally Penford, opleidingsdirecteur voor Dermalogica. “Deze inch-by-inch analyse door een professionele huidtherapeut geeft essentiële informatie over de conditie van uw huid Verschillende delen van de huid kunnen verschillende omstandigheden vertonen vanwege kleine veranderingen in de huidstructuur. Dit betekent dat u misschien een iets andere strategie nodig hebt om verschillende gebieden te benaderen: als je kleine verschillen begrijpt, kun je je regime veel meer op maat maken. ‘

Bekijk dit bericht op Instagram

Wist u dat alle #Dermalogica huidtherapeuten volledig gekwalificeerde huidprofessionals zijn? ���� Meer informatie hieronder ���� • Elke huidtherapeut heeft minimaal 2 jaar training voordat hij het strenge trainingsprogramma van The International Dermal Institute doorloopt. Bovendien worden ze het hele jaar door in de huid getraind ���� Met Dermalogica bent u er zeker van dat uw huid in de beste handen is! ����

Een bericht gedeeld door Dermalogica UK & IRE (@dermalogicauk) op

Het is ook veelzeggend dat FaceGym – de gezichtsbar die bekendstaat om zijn gezicht ‘workouts’ – heeft besloten om zijn huidverzorgingsaanbod vanaf deze maand te veranderen in een persoonlijke service. Bij de Make It-balk van FaceGym in Selfridges kunt u nu uw eigen serumolie mengen met behulp van deskundige mixologen. Het proces zorgt ervoor dat u de leiding neemt over alles, van de ingrediënten (van een vooraf geselecteerde selectie), de naam op de fles en de verpakking, allemaal om een ​​persoonlijk tintje te garanderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hardwerkende ingrediënten die je huid tonen, modelleren en stimuleren. #Ingrediënten #EssentialOils #MeetAtTheBar #FaceGym

Een bericht gedeeld door FACEGYM (@facegym) ingeschakeld

5. GENETICA

Om nog dichter bij echte individualisering te komen, houdt een reeks huidverzorging nu rekening met uw genetische samenstelling, met behulp van DNA-zwabbers gecombineerd met levensstijlvragenlijsten. GENEU suggereert de groeiende interesse in dit gebied en kreeg dit jaar een permanente plek in de schoonheidssalon van Selfridges in Londen, na een succesvolle pop-up. Het bevat een reeks serums die zijn gemaakt om aan uw huidbehoeften te voldoen op basis van twee belangrijke genen die verband houden met huidveroudering.

Bekijk dit bericht op Instagram

Onze hightech antioxidantenserums bevatten precies de juiste ingrediënten in optimale concentraties om uw huid te ondersteunen tegen schade door vrije radicalen door uw antioxidantbeschermingsniveaus te verhogen. Vind het leuk en tag iemand die dit leuk zou vinden! #geneubeauty #personalised #passage #skincare #blogger #DNA #airpollution #pollution #summerskin

Een bericht gedeeld door GENEU London (@geneubeaute) op

ALLÉL – zelf een spel op het woord “allel”, wat een vorm van gen is – wordt ook onlangs in het VK geïntroduceerd. “Het lijdt geen twijfel dat de trend op weg is naar een persoonlijk huidverzorgingsregime”, onthult Dr. Elisabet Hagert, zijn mede-oprichter. “Consumenten zijn actief op zoek naar hoogtechnologische en hoogwaardige producten die geschikt zijn voor hun behoeften en de recente wetenschap heeft aangetoond dat hoe we ouder worden en hoe we omgaan met de aanval van externe factoren, echt afhankelijk is van onze genetische aanleg”.

Met dit inzicht in het achterhoofd, probeert het bedrijf anti-aging bij de bron aan te pakken door “een DNA-analyse te combineren met een professionele evaluatie van zichtbare tekenen en leefstijlfactoren”, legt Hagert uit. Dit helpt om een ​​algemene “skin score” te geven, die op zijn beurt de ALLÉL huidverzorging en supplementen die u zou moeten gebruiken, bepaalt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Grape Stem Cell Extracten zijn een actieve ingrediënt afgeleid van de beroemde Aglianico-druif die een drievoudig anti-aging effect biedt door celontgifting, hyaluronzuursynthase-inductie en collageen I en III-stimulatie te verbeteren!

Een bericht gedeeld door ALLÉL (@allelskin) op

DUS, IS HET DE MOEITE WAARD?

Cosmetics à la Carte oprichter, Lynne Sanders voorspelt dat “met onderzoek naar onze genetische code en algoritmen om het te begrijpen, we ongetwijfeld meer op maat gemaakte” producten gaan zien en afscheid nemen van een algemene schoonheidsbenadering een reden is om gevierd te worden; kijk maar naar de reactie wanneer Rihanna’s Fenty Beauty lanceerde zijn stichting in een breed scala van 40 kleuren. Maar het feit dat veel echt op maat gemaakte opties u momenteel out-of-pocket laten, is minder spannend nieuws. Als de wetenschap en technologie vooruitgaan, zal de prijs na verloop van tijd waarschijnlijk dalen, maar in de tussentijd en in een persoonlijke stijl laten we u beslissen of unieke schoonheid het huidige prijskaartje waard is.

Loading...