Rachel Zoe Buku Baru Gaya Hidup – Ulasan Rachel Zoe Book Mengenai Ibu dan Anak

gambar

Berhormat Justin Coit

Kisah Rachel Zoe adalah kisah akta mengimbangi yang hebat. “Dunia yang bergaya sendiri,” katanya, adalah barang fantasi fesyen dan mimpi domestik. Bermain berdandan dengan Jennifer Lawrence? Ia hanya 9-5. Dan bukan hanya dengan kepelbagaian Dior dan Lanvin, tetapi dengan gaya sendiri-stylist yang terkenal juga berganda sebagai seorang pereka, barisan nama mereka Neiman’s dan Nordstrom ruji. Tambah pada peranan kegemarannya sendiri iaitu “Mama Zoe” – kepada anak-anak Skyler dan Kaius-dan anda mungkin tertanya-tanya jika berambut perang kecil, bertentangan dengan diktum Anne-Marie Slaughter, sebenarnya,.

Ini persoalan intuitif, pasti, tetapi bukan yang Zoe peduli untuk menjawab. Dalam gelaran terbarunya, Hidup dalam Gaya: Inspirasi dan Nasihat untuk Glamor Setiap Hari, Zoe berusaha membina imej yang boleh dikaitkan, dia memberitahu BAZAAR, memanggil dari rumahnya di Los Angeles. Dari panduan untuk membuang pesta makan malam yang tidak dapat dilupakan kepada tip-tip mengenai perjalanan pintar, buku ini mempamerkan kepercayaan penulisnya bahawa “sama ada anda seorang gadis kerjaya, ibu, nenek, ketiga, anda boleh hidup glamor walaupun tanpa banyak masa untuk melakukan ia. “

Zoe sendiri adalah bukti mantra ini. Semasa petangnya berputar di sekitar permaidani merah Jennifer Garner yang seterusnya, pagi-paginya bermula dengan sesuatu yang lebih banyak ibu boleh berkaitan dengan: sandwic. “Saya memulakan hari saya pukul 6 pagi untuk membuat makan tengah hari Skyler,” katanya dengan ketawa. “Bagaimana untuk glamor?” Benar-imej itu memotong apa-apa bentuk gaya berkilat. Tetapi itu betul-betul titik. Konotasi glamor yang menyesatkan, kata Zoe, menyebabkan ramai wanita melupuskan konsep itu sepenuhnya. Ia adalah satu trend yang dia berharap untuk menetapkan semula untuk kebaikan.

“Anda tidak perlu terobsesi dengan gaya untuk hidup dalam gaya,” jelasnya. “Misi nombor satu saya adalah untuk menunjukkan kepada wanita bahawa, walaupun semua yang anda miliki adalah bibir merah, itulah yang anda perlukan untuk merasa yakin pada hari-hari anda-yang benar-benar menjadi perkara paling menarik dari semua.”

Selepas itu, buku Zoe tidak semestinya memanjakan kehendak yang mewah. Elemen-elemen yang ada di sana, tentu saja: Zoe membedah jenius gaun Halston dalam satu bab, dan termasuk panduan orang dalam untuk perhiasan vintage di lain. Tetapi dia memberi tumpuan kepada kerja lebih lanjut mengenai tweak gaya hidup kecil-yang dalam jangkauan-yang pergi jauh. Ambil nasihatnya mengenai pesta makan malam, contohnya: memilih lilin bukannya lampu overhead “selalu memberikan cahaya hangat yang menjadikan semua orang kelihatan seperti mereka kembali dari hujung minggu di Saint-Tropez.” Maka ada anggukan yang lebih nubuat untuk membuat kesempatan bahkan hal-hal kecil-seperti makan malam keluargasebagai “itulah ritual-ritual yang mudah yang anda paling menghargai dalam kehidupan.

Stylist mengakui bahawa jenama glamor mudah ini tidak selalu menjadi M.O, membuatnya Hidup dalam Gaya bukan sahaja prestasi kerjayanya, tetapi juga satu perseorangan. “Saya sudah dewasa,” katanya. “Saya rasa sudah tiba masanya untuk membincangkannya.” Zoe menunjuk kepada keibuan sebagai percikan di belakang peralihan ini, dari gaya hidup yang digerakkan oleh kerja keras yang “tersendiri,” menjadi lebih masuk akal dan “praktikal”. Sudah tentu, dengan pemain berusia tiga tahun dan berusia tiga bulan, satu pandangan dunia baru dijangka. Tetapi dalam Hidup dalam Gaya, Zoe memberikan pembaca pandangan yang lebih intim kepada betapa banyaknya gaya bergayanya yang telah berubah-ubah.

“Saya pasti harus tunduk pada pakaian seragam,” katanya dengan nada malu. “Biasanya seluar jeans gelap, beberapa jenis bersatu di bawah jaket yang hebat … Ia adalah keputusan yang agak buruk untuk memegang anak dalam jaket pereka vintaj anda yang diperbuat daripada ritsleting dan paku.”

Jangan salah: Rachel Zoe memuji haute couture seperti biasa. “Bukan rahsia saya suka saya jubah,” dia baru-baru ini mengingatkan dia hampir 1 juta pengikut Instagram, kapsyen untuk gambar balik Zoe dalam jumpsuit ungu berkilauan. Anda tidak akan menangkap Zoe yang cuba melembutkan sisi ini sendiri (“Itu siapa saya!”), Dan Hidup dalam Gaya tidak terkecuali. Sebaliknya, dia menggunakan buku beliau untuk mengembangkannya, menggambarkan akta penyeimbang baru yang dapat merespon dengan pembaca yang luas.

Zoe cepat menyerang, bagaimanapun, walaupun dengan dua kanak-kanak dan definisi baru glamor, beberapa perkara tidak pernah berubah. “Tidak kira apa, saya akan sentiasa sentiasa berada di dalam tumit saya,” katanya dengan jelas. “Sekurang-kurangnya lima inci.”

Bagaimana itu untuk glamor?

gambar

Berhormat Justin Coit

Loading...