Adele Hanya Memecahkan Rekod Lain yang Besar – Adele “Hello” Adalah Video Terpantas untuk Mencapai 1 Juta Views di YouTube

Betul apabila anda fikir “Hello” Adele tidak dapat memecahkan lagi rekod-rekod, kuasa rumah Brit dan single yang tidak dapat dibuktikannya berjaya melakukannya.

Selepas mengurusi debut terbesar pada tahun 2015 di YouTube (mengalihkan Taylor Swift untuk “Blank Space”), diumumkan bahawa hanya 87 hari sejak pembebasannya, “Hello” telah menjadi video muzik terpantas untuk memecahkan satu bilion pandangan. Ini bermakna dia secara rasmi mengalahkan Psy dan klip sekali-virusnya untuk “Gangnam Style” 2012 -yang mengambil masa 158 hari untuk mencapai status bilion view.

Kini, sebagai Queen of the One Billion Club, Adele menguasai lebih daripada 16 artis lain yang juga mencapai pencapaian yang sama-tidak begitu cepat. Antara pek? Maroon 5 (“Sugar”), Major Lazer (“Lean On”), Eminem (“Love The Way You Lie”), LMFAO “(” Rock Party “), OneRepublic (” Counting Stars ” “) Lihatlah bagaimana semua orang membuat tumpuan di bawah:

gambar

Youtube

“Sekiranya ada orang yang sepatutnya,” kata Susanne Daniels, ketua pengaturcaraan asal di YouTube, memberitahu New York Times, “Adele dan lagu itu. ”

Kita tidak boleh bersetuju lagi.

Loading...