Victoria Beckham geeft toe dat haar plastische chirurgie spijt heeft

Victoria Beckham

Gefotografeerd door Alexi Lubomirski voor het decembernummer van Harper’s Bazaar

Victoria Beckham is de nieuwste beroemdheid om toe te geven dat ze spijt heeft van plastische chirurgie. De modeontwerper – die wordt verondersteld meer dan één operatie te hebben gehad om haar borsten te vergroten – zegt dat ze wenst dat ze “niet met [hen] had geknoeid”.

“Ik zou waarschijnlijk moeten zeggen, rommel niet met je tieten,” schreef Beckham in een brief aan haar jongere zelf voor het oktobernummer van British Mode. ‘Al die jaren heb ik het ontkend – dom, een teken van onveiligheid, gewoon vieren wat je hebt.’

Van de ontwerper wordt gezegd dat hij in 1999 haar eerste boobjob had gehad, gevolgd door een andere in 2006, voordat ze uiteindelijk in 2009 werd gereduceerd en de VS vertelde Mode, “Torpedo bazookas, weg!”

Victoria Beckham

Gefotografeerd door Camilla Akrans voor de uitgave van Harper’s Bazaar in mei 2012

Beckham is niet de enige A-lister die onder het mes is gegaan en had spijt van haar beslissing. Vorig jaar, tijdens een verschijning op de Bear Grylls tv-show, de Amerikaanse actrice Courteney Cox gaf toe dat ze wenste dat ze geen operatie had ondergaan om haar jeugdige uiterlijk te verlengen.

“Je kijkt naar een foto van jezelf en zegt:” Oh God, “zei Cox. “Zo, je ziet er vreselijk uit, ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb, en gelukkig zijn het dingen die oplossen en verdwijnen.” Dat is goed, want het is niet altijd mijn beste look geweest, dus nu heb ik een nieuw motto: ‘Laat maar zo.'”

Loading...