De Met Gala-jurk van Selena Gomez is geïnspireerd op nachtpracht

Selena Gomez’s pure jurk voor de Met Gala, ontworpen door Stuart Vevers voor Coach, doet denken aan een negligé, gemaakt van vintage crèmekleurig zijden gaas. De doorschijnende, opera-lengte jurk is zeker “Heavenly Bodies” -waardig en keek recht uit “Angels in America.” Coach Creative Director Vevers, “gespeeld met onverwachte nevenschikking en personalisatie om een ​​taaiheid te creëren vermengd met een donkere, romantische vrouwelijkheid,” volgens het merk.

beeld

Getty Images

De etherische jurk wordt geaccentueerd door met de hand genaaid kant en gedetailleerd met hand geplooid franje met metalen studs en kristal versiering.

De look is gecombineerd met gunmetal hakken en een crème Kisslock Frame tas, beide ook van Coach. In een persoonlijke draai, is een citaat in het handschrift van de zanger in reliëf aangebracht aan de zijkant van de tas, evenals op een lint in haar jurk.

Gomez droeg haar haar in een losse opgestoken lijn in overeenstemming met de licht-als-lucht uitstraling, met een stralende huid, een super bleke lip en vergulde oogmake-up. Ze combineerde de jurk met een diamanten kruisketting – een natuurlijke keuze voor de katholieke popster – en diamanten oorbellen.

Loading...