Net Back From: Sedona, Arizona

Net terug van …Sedona, Arizona

Reisduur: 2 dagen, 3 nachten

Vluchtplan: Direct naar Phoenix vanaf JFK, plus een rit van twee uur naar Sedona. Ik heb gereisd in een Adidas trainingspak – mijn onofficiële zwangerschapskleding – omdat het me warm houdt en buitengewoon comfortabel is. Tijdens de vlucht gebruik ik ten minste twee keer per dag een zoutoplossing voor het bestrijden van ziek worden, Caudalie gezichtsmist opfleuren en Elizabeth Arden 8 uur huidbeschermer om op mijn gezicht en handen gehydrateerd te blijven. Ik ga ook niet van huis zonder mijn Beats-hoofdtelefoons.

Reisbemanning: Alleen ik, mijn man, Steve en mijn baby bult.

Waar ik heb verbleven: Een chique, gezellig huisje op L’Auberge de Sedona, compleet met een open haard, een vegenporch en een uitzicht op de kreek, zodat u tijdens het slapengaan naar het kabbelende water kunt luisteren.

Het beste wat ik heb gedaan: De drie-gangen boeren-tot-tafel maaltijd in L’Auberge geserveerd creekside onder de sterren. Ik begon met een foie gras van de Hudson Valley, gevolgd door een gedeconstrueerde bouillabaisse en eindigde met een pavlova. Er is ook een wijnarrangement in de aanbieding en alleen al het kijken naar hun grondige en uitgebreide wijnkaart maakte me verdrietig om het deze keer te overslaan. Ook kun je Sedona niet verlaten zonder ijs van Black Cow Café; het is allemaal huisgemaakt en allemaal heerlijk.

beeld

Met dank aan L’Auberge de Sedona

Beste uithangplaatsen: Hideaways is een Sedona-instelling die geweldig is voor een ontspannen lunch. Het bestaat al ruim 40 jaar, heeft een prachtig uitzicht op de rode rotsen en het House of Seven Arches was ooit in bezit van Lucille Ball. 89Agave is een leuk Mexicaans restaurant dat opkomt voor verse margarita’s en hun guacamole-proefvlucht.

Beste activiteit overdag: Het is een gelijkspel tussen wandelen naar de vortexen en het raken van de koude lente. We deden het Airport Loop-parcours dat ongeveer drie mijl lang was en elke uitzicht op Sedona leek te hebben – ik stel voor dat je vroeg gaat om de hitte te verslaan. Koel af bij een van de vele magische verborgen koude bronnen in Sedona. Steve en ik reden een korte vijf minuten van L’Auberge naar Grasshopper Point, het water was ijskoud – maar zo verkwikkend – en het is leuk om mensen van de kliffen in het diepe water te zien duiken. Het voelt echt als iets uit een droom.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bebe dit water was koud @laubergesedona #sunsoutbumpsout #babymoon

Een bericht gedeeld door Kerry Pieri (@kerrypieri) op

Favoriete Shopping-trip: Ik kon de perfecte niet kiezen, maar we probeerden elke Stetson-hoed op Hat Rack te passen.

beeld

Kerry Pieri

Reisbelicht: De pre-natale massage in de spa van L’Auberge. Het is niet ongebruikelijk om een ​​plaatselijke barista of iemand in de rij bij welke winkel dan ook te horen praten over de energie van Sedona. Diezelfde lichtheid en gemakkelijke spiritualiteit is ook ingebed in de spa-behandelingen in L’Auberge. Ik heb ook mijn eigen zout scrub gemaakt met rozenbottels, rozenblaadjes en witte salie bij hun apotheek op het terrein, als een manier om een ​​beetje van het spa leven mee naar huis te nemen.

beeld

Kerry Pieri

Ik wou dat ik had… Ik nam nog een buitendouche in mijn cedar-douche op de kamer en kreeg een foto van mijn aura in een van de vele kristalwinkels verspreid over Sedona; hoe zal ik het ooit weten??

Meest inspirerende moment: Het zien van uitzicht op Cathedral Rock, Coffeepot Rock en meer ontzagwekkende bergen tijdens onze wandeling heeft echt geholpen om een ​​nieuw perspectief te geven op het bekijken van de wereld, vooral afkomstig uit New York City.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben nu ruig #babymoon @laubergesedona dit was op een wandeling van 3 mijl naar een energiekolk, dus ik ben nu extra paranormaal begaafd.

Een bericht gedeeld door Kerry Pieri (@kerrypieri) op

Waarom Sedona? Er is echt een energie die anders is in Sedona, elke lokale kan niet verkeerd zijn.

Wat moet je inpakken: Wandelschoenen, yogabroeken, eenvoudige jurken, een badpak en een jasje voor kille woestijnnachten.

beeld

Met dank aan L’Auberge de Sedona

Van links: moederjasje, $ 485, net-a-porter.com; Fleur du mal jurk, $ 1,064, fleurdumal.com; Adidas by Stella McCartney BH, $ 70, net-a-porter.com; Palladium-laarzen, $ 120, palladiumboots.com; Adidas van Stella McCartney pants, $ 80, net-a-porter.com.

Loading...