Mailroom Bar NYC – Financial District Mailroom

Daerah Kewangan dikenali sebagai pertubuhan klasik seperti Delmonico’s dan Harry’s Bar, tetapi kawasan pusat bandar di sekitar Wall Street telah beralih dari bar bank pengemis sejak beberapa dekad yang lalu, yang memperlihatkan tempat-tempat baru yang bergaya yang akan menjadikan mana-mana New Yorker melepaskan Lower East Side dan bergerak lebih jauh ke pusat bandar. Kes pada titik: Mailroom.

Terletak di bawah konsep terbaru WeWork, WeLive, ruang bertindak sebagai ruang peti mel kepada penduduk yang tinggal di atas, dan bar speakeasy untuk set fesyen dan profesional muda. Sementara itu Kami bekerja telah menjadi terkenal dengan ruang pejabat yang dikongsi yang memupuk perniagaan kecil dan freelancer, WeLive bertujuan untuk mewujudkan ruang hidup yang memupuk masyarakat, fleksibiliti dan mereka yang mencari untuk melepaskan persekitaran hidup tradisional. Lokasi New York City mereka, tepat di Wall Street, merangkumi mantra tanpa rasa takut ini, dan Mailroom adalah ceri di atas. Semasa anda berjalan ke bangunan WeLive yang bergaya dan mengambil diri anda di tangga batu, anda segera diangkut ke ruang tamu yang subur, yang terdiri daripada sofa baldu, dinding yang berkilauan, kayu, deco pencahayaan seni dan seni eklektik yang haram.

gambar

Bilik Mail Courtesy

Bilik mel literal, dengan kotak tembaga, menambah rayuan lama ketika anda membuat jalan ke kerusi pusing bar. Walaupun anda menyukai koktel yang dinyalakan dan makan malam pada gigitan cahaya, anda tidak boleh membantu tetapi berasa seperti anda berada di FiDi masa depan-dan ia bergaya, untuk mengatakan sekurang-kurangnya. BAZAAR.com bercakap dengan pengasas bersama Jayma Cardoso dan pereka Robert McKinley, yang bertanggungjawab untuk The Surf Lodge di Montauk, untuk mendapatkan ruang di dalam ruang baru di NYC yang baru. Mel dan martini tidak pernah merasa lebih serasi.

Harper’s Bazaar: Atmosfera apa yang anda cuba buat untuk Mailroom?

Jayma Cardoso: Saya mahu tempat yang menjadi saluran untuk berkongsi dan mencipta. Tempat ini direka bentuk di sekitar kesenian dan memberi pengalaman baru kepada tetamu. Ia bukan sebuah kelab atau semestinya sebuah bar walaupun, ia adalah ruang untuk orang ramai untuk bersama-sama dalam mengejar impian mereka melalui menyambung dengan orang lain.

gambar

Bilik Mail Courtesy

Robert McKinley: Saya benar-benar cuba membangkitkan lelaki, Lelaki Mad-Dunia es yang menguasai Wall Street pada masa penubuhan bangunan itu. Kami menggunakan panel dinding walnut, siling jatuh tembaga-dengan kedua-dua tertumpu dan cove pencahayaan – dan kaya dibakar merah dan biru baldu sofa. Bar bersinar dengan minuman keras di samping 400 peti mel tembaga hanya menambah daya tarikan unik ruang.

HB: Dengan kejayaan The Surf Lodge, adakah anda menggunakan sebarang elemen khusus yang anda tahu bekerja dengan baik di sana?

gambar

Bilik Mail Courtesy

JC: Saya benar-benar mendekati setiap projek kerana ia sendiri. Kamu perlu. Lokasi semata sahaja mengubah tenaga dan apa yang dicari oleh orang. Saya menyokong seni kerana saya fikir ia adalah satu cara yang menakjubkan untuk orang ramai berhubung. Walaupun The Surf Lodge mempunyai siri muzik dan artis, jenis artis yang saya fikirkan untuk Mailroom akan berbeza. The Surf Lodge adalah tentang mencipta pengalaman untuk membuat anda lupa bahawa anda tinggal di sebuah bandar, manakala Mailroom adalah perayaan semua orang yang luar biasa yang datang ke New York dalam usaha untuk membuat idea, teknologi, dan perniagaan baru. Ia adalah tempat perhimpunan untuk wawasan masa depan.

“Ia adalah tempat perhimpunan untuk para penglihatan masa depan.”

RM: Saya fikir kita sentiasa menggunakan bahan-bahan yang hangat, sahih dan warna-warna terang, pencahayaan yang selesa dan rasa humor yang baik.

HB: Bagaimanakah reka bentuk dan estetika ruang goncang perkara dalam FiDi?

gambar

Bilik Mail Courtesy

JC: FiDi, walaupun ia adalah kawasan tertua di bandar, telah benar-benar baru memulakan evolusi. Ini secara sejarah bukan tempat yang sejuk di bandar, tetapi pulau atau Manhattan sempit di sini dan timur datang bersama-sama dengan barat. Jalan-jalan seperti lorong-lorong sebagai bahagian bandar ini telah dirancang sebelum pemikiran kereta. Kini sejarah FiDi lebih sesuai dengan cara-cara yang membentuk masa depan. Bagi saya, perkara utama adalah reka bentuk yang membolehkan orang dinamik datang bersama dan menggalakkan interaksi kerana susun atur yang terbuka. Saya sangat teruja dengan ruang yang ada di sini, dan saya teruja untuk menjadi sebahagian daripada pembentukan semula FiDi.

RM: Konsep ruang tamu yang bernafas, bernafas dengan lounge koktel yang canggih sebagai pujiannya adalah idea yang sama sekali baru, dan itu sahaja adalah sesuatu yang akan membangkitkan sesuatu. Belum lagi kita mempunyai minuman yang hebat, beberapa snek bar yang sangat baik dan soundtrack yang benar-benar memberikan.

gambar

Bilik Mail Courtesy

Mailroom terletak di 110 Wall Street, dan dibuka Isnin, Rabu, Khamis & Jumaat dari 6 petang hingga 2 pagi, dan Sabtu dari 10 malam hingga 2 pagi.

Loading...