Kenapa Pergi ke Hamptons di Winter-Spend Winter di Hamptons

1. Sider cawan di rumah bersejarah. Demam kabin mungkin satu perkara, tetapi demam rumah? Mustahil. Anda akan ditekan keras untuk mendapatkan gelisah semasa menginap di Topping Rose House, sebuah hotel butik bersejarah di rumah di Bridgehampton. Bilik-bilik adalah selesa, bar mini dipenuhi dengan hidangan tempatan (mereka percuma, dengan cara) dan api menyala di restoran di tingkat bawah. Sekiranya anda terasa seperti melangkah keluar, tergelincir ke sepasang Hunter wellies (anda akan menemui pasangan pasangan di dalam bilik anda) dan meminjam salah satu SUV Lexus di hotel untuk pergi berputar.

gambar

Rumah Sehat Courtesy

2. Lihat ladang anggur dihiasi lampu Krismas. Dalam satu langkah yang meletakkan kebanyakan tradisi pokok-pokok yang memalukan, Wölffer Estate Vineyard di Sagaponack membungkus anggur mereka di sekitar 15,000 lampu LED bermula pada bulan Disember. Ambil cermin mata dan kemudian mengunyah cabernet sauvignon dan mengamuk di atas piring keju di bilik percubaan kilang wain..

gambar

Kebun anggur Estate Courtesy Wölffer

3. Lawati ladang tiram. Seperti kata pepatah, anda hanya perlu makan tiram dalam bulan-bulan yang mengandungi huruf “R” dalam nama (Disember, Januari, Februari, dan sebagainya). Jadi apa masa yang lebih baik untuk dihentikan oleh Widow’s Hole Oyster Co. di Greenport daripada pada musim perayaan yang utama? Pemilik Mike Osinski, yang sering mengadakan tee “Eat Live Meat”, akan memberikan lawatan. Beliau dan isterinya telah menganjurkan beberapa koki terkemuka di New York City di rumah bersejarah mereka di hartanah. Pasangan yang mesra mungkin mengundang anda untuk duduk di sekitar api unggun api selepas anda telah mencuba barang-barang yang baru diikat.

gambar

Himpunan Hitch Courtesy Widow’s Co.

4. Semak seni bertaraf dunia tanpa orang ramai. Buzz bulan ini mungkin mengenai Art Basel di Miami Beach, tetapi Muzium Seni Parrish di Water Mill mengemas pukulan artistik juga. Semasa anda mengambil potret oleh Cindy Sherman dan Annie Leibovitz, serta lukisan oleh Warren Brandt dan Raymond Parker, ada peluang yang bagus untuk anda mempunyai galeri keseluruhan untuk diri sendiri. Parrish juga mempunyai sebuah kafe dan sebuah kedai yang dilengkapi dengan alat tulis dan buku reka bentuk.

gambar

Muzium Seni Kebenaran Parrish

5. Skate pada gelanggang bersaiz NHL. Musim panas di Hamptons bermaksud boogie boarding dan surfing, sementara musim sejuk di Hamptons bererti kaki terpilih dan Triple Axels (iaitu, tentu saja, jika anda boleh mengayunnya). Kelab Musim Musim Sejuk Buckskill di East Hampton mempunyai gelanggang luncur es terbuka dan menari malam luncur awam biasa pada hujung minggu. Terdapat juga rumah pemanasan dengan api dan coklat panas kerana, seperti yang kita semua tahu, itu separuh keseronokan.

gambar

Kesopanan

6. Dapatkan Air Garam Anda Betulkan di dalam Rumah. Hamptons terkenal dengan air matahari, pasir dan air asin, dan sementara kami tidak dapat menjanjikan 90 darjah hari pada bulan Januari, Gurney’s Montauk menawarkan Spa Seawater, lengkap dengan kolam renang air laut dalam yang dipanaskan dengan pasir, yang disaring pasir laut. Terokai ke bawah pasca laut sebenar (dan mungkin post-massage) untuk melengkapkan pengalaman.

Loading...