Segala-galanya yang Anda Perlu Tahu Mengenai Yeezy Season 4 Fesyen Show – Kanye West Yeezy Musim 4

Pertunjukan fesyen Yeezy keempat yang misterius Kanye West ditetapkan untuk berlangsung hari ini. Berikut adalah semua yang anda perlu tahu dalam masa nyata:

Kemas kini, 4:45 petang: Model berjalan landasan berbentuk segi tiga yang mengelilingi bidang model tambahan yang berdiri berbaris memakai spandeks kelihatan, semua sepadan dengan nada kulit mereka.

Sofia Richie melancarkan pertunjukan itu, menjadikan peragaan landasan pacu fesyen New York:

gambar

Erica Gonzales

Teyana Taylor dan Chanel Iman menutup landasan:

gambar

Tidal

gambar
Erica Gonzales

Sesetengah model mengalami masalah dengan alas kaki di landasan pacu. Model Amina Blue bermula berjalan kaki di tengah-tengah dan membawa mereka di tangannya. Dia berubah menjadi slaid untuk perlawanan akhir.

gambar

Tidal

Tumit sepatu bot model lain juga bertembung berjalan kaki. Dia tergelincir di atas catwalk tetapi menyimpannya bersama-sama dan akhirnya diberi bantuan pada akhirnya.

gambar
Philip Lewis / Twitter

Pandangan udara dari pameran itu:

gambar

Tidal

Bersama dengan krew Kardashian biasa, wajah terkenal di Penonton termasuk Carine Roitfeld, Pharrell, 2 Chainz, Pusha T, Desiigner dan La La Anthony.

Kemas kini, 4:30 petang: Kim Kardashian, Kylie Jenner dan Kendall Jenner telah tiba:

gambar

Snapchat

Kemas kini, 4:00 petang: Model telah mula bersatu di seberang spandeks berwarna kulit, mirip dengan koleksi masa lalu Yeezy. Tidak seperti musim lalu, soundtrack rancangan itu tidak ditetapkan untuk lagu-lagu terbaru West tetapi sebaliknya suasana muzik. Pelakon model mempunyai gadis muda semua saiz badan dan nada kulit yang berbeza.

gambar

Erica Gonzales

gambar
Erica Gonzales

gambar

Erica Gonzales

gambar
Erica Gonzales

Tempat rasmi acara itu ialah Hospital Cacar di Pulau Roosevelt.

West menjual Yeezy Season 4 di luar acara itu, sekiranya para penonton ingin cenderahati. T-shirt yang mempunyai jemputan rasmi yang dicetak pada mereka dijual dengan harga $ 75.

Kemas kini, 3:30 petang: Acara Yeezy Season 4 telah ditolak balik ke 4:00 petang dan bukannya bermula jam 3:00 petang yang asal.

Model-model yang dikhabarkan berjalan dalam acara hari ini telah dilihat bus masuk ke Four Freedom Park di Pulau Roosevelt.

Kemas kini, 2:45 petang: Kendall Jenner Snapchatted menyelinap ke arah Yeezy Season 4 beliau dalam perjalanan ke pameran:

gambar

Snapchat

Kemas kini, 2:00 petang: Para tetamu menaiki bas jurulatih yang sangat rendah (tidak mengenakan piagam Yeezy di sini) dari Chelsea ke lokasi pameran di Roosevelt Island, New York. Ikuti di Snapchat Bazaar (@harpersbazaarUS) untuk melihat di belakang layar dengan menaiki bas:

gambar

Snapchat @ HarpersBazaarUS

Carine Roitfeld berkongsi percubaan untuk model-model untuk Yeezy Season 3 awal petang ini:

Lihat siaran ini di Instagram

Kanye girls !!!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Carine Roitfeld (@carineroitfeld) pada

Bila: Hari ini, Rabu 7 Sept, pukul 3 petang EST

Siaran langsung: Tune di bawah atau di season4.tidal.com untuk menonton persembahan kerana ia berlaku secara langsung. Kamera akan bertukar sejurus sebelum pertunjukan bermula pada pukul 3:00. Pelanggan pasang surut akan dapat melihat acara penuh, tetapi bukan ahli hanya dapat melihat pratonton 1 minit. (Anda sentiasa boleh mendaftar untuk percubaan percuma dan kemudian membatalkan apabila anda boleh.)

Lokasi: Walaupun tempat itu masih belum disahkan (walaupun hari itu pameran itu), persembahan itu dilaporkan akan berlangsung di Four Freedoms Park di Pulau Roosevelt di New York. Para penyunting dan tetamu telah dihantar menjemput pagi ini dengan arahan untuk bertemu di lokasi di Chelsea sejam sebelum pertunjukan bermula. Mereka akan diangkut oleh pengangkutan untuk persembahan.

Model-model ini: Kanye menulis tweet pengumuman untuk pertunjukan pada 3 September, hanya empat hari sebelum persembahan. Garis panduan itu khusus: “wanita berbilang kaum sahaja,” tiada solek dan “datang seperti anda.”

Walaupun tiada model selebriti telah diumumkan atau disahkan untuk berjalan landasan Yeezy, khabar angin telah beredar pagi ini bahawa Teyana Taylor-bintang dari video muzik “Fade” Barat-akan membuat penampilan.

Reka bentuk: Tidak seperti tahun lalu apabila West menggoda koleksinya dengan gambar di Twitter, kali ini dia menyimpan butiran mengenai pakaian rahsia super. Satu-satunya menyelinap setakat ini telah datang dalam bentuk pakaian hari hujan Kim Kardashian Barat semalam apabila dia keluar dalam apa yang dikhabarkan menjadi but musim Yeezy 4:

gambar

West telah tweet beberapa bulan yang lalu bahawa dia hanya merancang pakaian kanak-kanak untuk Musim 4, tetapi itu mungkin telah berubah sejak dia meminta model wanita pada hujung minggu.

Penyediaan: Apa yang kita tahu mengenai persembahan itu ialah West masih bekerjasama dengan Vanessa Beecroft, artis pemasangan yang bekerja dengannya sejak Musim 1. Dia yang bertanggungjawab untuk model yang dianjurkan dalam formasi berdiri daripada berjalan di landasan. Pertunjukan ini juga disahkan oleh Adidas.

gambar

Tonton ruang ini untuk maklumat lanjut.

Loading...