Peter Pilotto Bincang Kerjasama Sasaran – Peter Pilotto untuk Wawancara Sasaran

gambar

Sasaran kesopanan

Segar dari kejayaan perkongsian yang berjaya dengan 3.1 Phillip Lim, Sasaran mencari seluruh kolam untuk bakat paling segar di London. Megastore mengetuk London darling Peter Pilotto untuk merancang pelbagai pakaian dan aksesori di cetakan berwarna tandatangan itu. Dengan semua yang jatuh di bawah $ 80, koleksi 60 keping hits kedai Sasaran dan 9 Februari dalam talian. Sehingga itu, dapatkan sudu pada koleksi terus dari mulut pereka Peter Pilotto dan Christopher De Vos:

Harper’s BAZAAR: Di mana idea untuk pengumpulan datang dari?

Peter Pilotto: Kami mahu melakukan sesuatu yang sangat tandatangan kepada jenama kami, dan semacam menganalisis kombinasi warna kegemaran kami dan ingin menerjemahkannya ke dalam kerjasama.

Christopher De Vos: Dan saya fikir titik permulaan bagi kami, untuk Peter dan saya, juga untuk melakukan, kategori produk yang kami tidak biasanya lakukan, jadi kami sangat teruja dengan pakaian renang. Oleh itu, pakaian renang adalah titik permulaan dan kemudian kami membina koleksi itu – idea keseluruhan ini tentang seorang gadis yang suka berenang dan kemudian dia meletakkan skirt pada padanan untuk berenang di atasnya, dan kemudian meletakkan pada penjaga rash dan accessorizes dengan cara ini . Dia mempunyai beg dan kasut dan cermin mata hitam yang hampir sama.

HB: Adakah anda mempunyai matlamat utama lain selain pakaian renang?

PP: Ia begitu menarik kerana, dengan melakukan projek sedemikian, anda mempunyai peluang untuk menjangkau orang-orang yang biasanya tidak mempunyai bajet untuk dapat memperoleh garis akhir yang tinggi. Ia sangat bagus untuk mempunyai peluang itu. Ia sangat menarik.

HB: Bagaimana perasaan anda apabila anda menyedari bahawa anda akan sampai ke seluruh khalayak yang belum pernah mendengar anda sebelum ini?

PP: Itulah perkara hebat yang lain. Bekerja pada kempen dan semuanya adalah satu proses yang menarik kerana kami tidak pernah melakukannya sebelum ini. Ia hebat untuk dapat bekerja pada projek sedemikian dan, dengan jelas, pendedahan jenama itu.

HB: Kenapa sekarang masa yang baik untuk mengambil kerjasama seperti ini?

CDV: Apabila Sasaran mendekati kami, kami diberi penghormatan kerana kami tahu betapa besar kerjasama mereka dan betapa hebatnya kerjasama masa lalu mereka, jadi ia segera seperti, ya, kita harus melakukannya.

HB: Apa beberapa cabaran yang timbul dari mewujudkan barisan yang begitu rendah harga?

CDV: Sudah tentu ia datang dengan cabaran kerana anda perlu memikirkan semula fabrikasi, kain anda, kualiti anda dan cabaran untuk mendapatkan sesuatu yang dilakukan pada titik harga yang lebih rendah itu jelas menjadikan kreativiti anda berubah sedikit. Anda perlu memikirkan semula cara anda untuk melakukan sesuatu, yang bagus. Di dalam koleksi utama kami semuanya sangat diletakkan dan di sini kita perlu berfikir, oh, sebenarnya kita tidak boleh melakukan ini, jadi bagaimana kita melakukan sesuatu seperti yang menarik.

PP: Oleh itu, kami banyak bekerja dengan lapisan cetakan, yang satu ini mempunyai versi cetak yang berlainan di mana lapisan berlainan dilangkau atau ditambah dan semua cetakan mempunyai versi berbeza dari cetakan.

HB: Adakah anda berfikir tentang pencampuran pelanggan dan memadankan kepingan yang berbeza?

CDV: Pencampuran dan pencocokan adalah sangat penting bagi kami kerana ia tentang bagaimana pemakai mahu meletakkannya bersama-sama.

PP: Banyak penampilan memisahkan, jadi anda boleh mempunyai bahagian atas dengan skirt yang sepadan, di mana sedikit cetak bahagian atas kembali ke rok. Atau lepaskan blus itu dan pasangkan baju renang yang sesuai, supaya anda boleh melihat rupa baju renang dengan skirt.

HB: Ia tidak perlu dipakai sebagai penyelamat, ia boleh dipakai keluar.

PP: Kami suka idea pergi dari pantai ke jalan.

CDV: Terdapat juga aksesori-tuala, kasut, beg, dan cermin mata hitam. Kami mendapati ia sangat menarik.

HB: Adakah ada seorang gadis tertentu yang anda fikirkan ketika anda sedang merancang koleksi?

CDV: Saya fikir gadis kami sangat suka bermain. Dia suka mencampur dan mencocokkan dan juga mencampur pakaiannya sendiri.

HB: Bagaimana anda memilih kepingan apa yang akan dimasukkan ke dalam koleksi?

CDV: Kami mempunyai sejumlah potongan untuk mereka bentuk dan saya fikir kami benar-benar memilih kepingan yang paling kuat dan apa yang kami fikir paling relevan.

HB: Bagaimana anda membuat perancangan??

PP: Beberapa daripada mereka didasarkan pada cetakan yang kami lakukan dari koleksi masa lalu tetapi terdapat banyak cetakan yang dibuat khusus untuk kerjasama.

CDV: Ia benar-benar mengenai kumpulan warna tertentu dengan cetakan tandatangan, jadi ada satu kumpulan yang sangat biru dan hitam, satu lagi berwarna kuning dan biru, kemudian merah dan biru, jadi bukan cetakan yang kami lakukan sebelum ini tetapi ia sangat tandatangan, ia sangat dikenali.

gambar

Sasaran kesopanan

Loading...