The ‘Ivanka Trump Makeover’ kini menjadi trend pembedahan plastik

Kami mempunyai ‘Melania Trump Makeover’, tetapi kini ia adalah Ivanka Trump yang merupakan trend pembedahan plastik yang menginspirasi.

Hujung minggu ini, pakar bedah plastik New York, Dr Norman Rowe berkata bahawa pelanggannya membayar $ 50,000 ke atas untuk meniru ciri-ciri wajah ahli perniagaan dan anak perempuan Presiden Amerika Syarikat.

“Saya tidak pernah nampak sesiapa yang menarik inspirasi dari muka Ivanka sebelum yang utama,” kata Dr Rowe Halaman Enam. “Mungkin mereka kelihatan seperti itu, tetapi juga bahawa dia seorang wanita yang berkuasa, yakin diri, sebahagian daripada keluarga yang pertama, adakah mereka mahu menjadi dia?”

Dr Rowe mengatakan bahawa sejak musim panas lalu sehingga 50 wanita telah meminta ‘melihat Ivanka’, yang dia menggambarkan sebagai tulang pipi yang melebar, hidung langsing dan mata yang besar. Dia mengatakan bahawa Trump kini menyaingi Kylie Jenner sebagai pandangan kebanyakan pelanggannya mahu.

New York terkenal dengan sayap kiri, tetapi politik tampaknya tidak mempengaruhi Trump sebagai inspirasi pembedahan plastik.

“Saya tidak fikir ia memainkan peranan sekurang-kurangnya,” katanya. “Saya fikir ia mempunyai kaitan dengan seseorang yang anda menghormati cara mereka melihat, dan saya tidak fikir ia ada kaitan dengan sama ada anda biru atau merah.”

Loading...