Apa yang sebenarnya menyewa apartmen di atas rumah

Gambar ihsan Onefinestay

Dengan portfolio hartanah di beberapa bandar yang paling bergaya di dunia – London, New York, Paris, Los Angeles, dan, dari musim bunga ini, Rom – Onefinestay tahu bahawa hanya yang terbaik akan dilakukan. Apa yang membezakannya daripada syarikat-syarikat penyewaan lain ialah hanya satu dalam 10 tuan rumah yang memohon sebenarnya membuat potongan itu, menghasilkan penyataan licin harta mewah, yang mana semua pengembara yang bergaya akan gembira memanggil rumah.

Tahap perkhidmatan juga tiada tandingan – setiap harta disediakan dengan berhati-hati oleh pasukan tempatan mereka, yang mengalu-alukan anda secara peribadi, dan yang tersedia 24/7 untuk menyokong penginapan anda – ia seperti tinggal di sebuah hotel butik. Tidak hairanlah mereka hanya bulan ini diumumkan sebagai pengambilalihan terkini AccorHotels.

Pengalaman

Pengalaman pengguna tanpa tenaga bermula pada laman web, di mana setiap tempat dipamerkan dengan jelas, dengan gambar profesional bilik yang menyediakan imejan yang menarik tetapi tepat. Sebaik sahaja anda membuat pilihan anda, arahan terperinci diberikan mengenai mendapatkan ke harta benda, termasuk peta untuk pemandu teksi yang mungkin tidak tahu jalan ke sana.

Setibanya di apartmen kami di Paris, kami telah bertemu dengan seorang pengawal yang menawan yang bercakap kami melalui ciri-ciri apartmen, menjangkakan apa-apa soalan yang kami ada, dan jelas menjelaskan cara menggunakan aplikasi iPhone (lebih banyak di kemudian hari). Terdapat pilihan hidangan yang diletakkan di atas meja, coklat lazat, keju, biskut, teh Earl Grey, dan susu dan air sejuk di dalam peti sejuk.

gambar

Penginapan

Flat yang luas itu adalah impian pereka dalaman, dengan jubin herringbone, najis kulit, patung aneh, dan gambar hitam dan putih di dinding. Dapur moden sangat lengkap dan kami mempunyai makan malam petang yang sangat santai di dalam, selepas petang perjalanan yang melelahkan.

Bilik-bilik tidur yang bersih – bersih, dengan kepingan putih yang rapuh, dan tumpukan tuala Syarikat Putih dan flannels di atas katil. Terdapat botol produk L’Occitane yang indah di bilik mandi. Apabila anda pergi, anda hanya perlu meninggalkan iPhone yang bertanggungjawab dan kunci di atas meja dan menutup pintu di belakang anda. Pasukan Onefinestay SWAT akan tiba beberapa saat selepas anda berlepas untuk menjadikan rumah sekitar untuk penghuni seterusnya.

gambar

Hidup seperti tempatan

Terletak di Boulevard du Temple di tengah-tengah daerah Marais di Paris, apartmen Onefinestay adalah tempat yang sempurna untuk menerokai bahagian-bahagian yang paling indah dan meriah di bandar. Terdapat rasa sebenar menjadi sebahagian daripada komuniti tempatan – dan kami teruja untuk mengetahui bar dan bistros kawasan dengan bantuan iPhone, yang dimuatkan dengan petua tempatan yang berwawasan dan lokasi supermarket, kimia dan lain-lain yang berdekatan kedai-kedai yang berguna.

Buku itu

Untuk maklumat lanjut, cincin 020 7167 2524 atau lawati onefinestay.com/paris.

***

LEBIH TRAVEL

Cuti safari terbaik di India

10 perkara untuk dilakukan di LA

Panduan Bazaar ke Bhutan

Loading...