Lady Gaga Pink Pantsuit – Lady Gaga Wears Sexy Pink Suit

Lady Gaga menyalurkan Barbie sultry dalamnya hari ini ketika dia melangkah keluar di Barcelona memakai celana seksi merah jambu seksi oleh Versace. Pemandangan dari koleksi koleksi musim bunga jenama 2018 itu kepada Gianni Versace, yang memperingati dan menghidupkan kembali beberapa rekaan yang paling ikoniknya pada tahun 90an. Mother Monster berpasangan baju dengan kalung rantai emas tebal oleh jenama, sandal platform, beg tote kulit hitam, dan cermin mata hitam.

Bahagian yang terbaik? Ini hanyalah sebuah lapangan terbang mencari Gaga. Penyanyi itu dilihat bekerja ensemble monokrom selepas menyentuh di Sepanyol. Oleh itu, sementara pengembara rata-rata berpegang pada legging selesa dan lapisan selesa di atas kapal terbang, Gaga berada di sini untuk melayani landasan yang dilihat pada ketinggian 39,000 kaki.

gambar

BACKGRID

Walaupun Gaga adalah orang terakhir yang memakai pakaian yang sama dua kali, dia telah menyalurkan rupa cerah yang sama pada masa lalu. Terdapat ensemble berkilat ikon dari Mac 2014, lengkap dengan topi yang luas dan cermin mata hitam untuk menghalang pembenci, ekor ekor kuda yang sangat panjang dan but platform yang boleh menghancurkan jiwa anda dalam satu langkah. Sans dia kasut dan kasut, setiap item dalam rupa Kristan Cowan-Sanluis yang direka-reka dilakukan dalam sparkle Barbie-hued. Adakah pakaian tambahan? Pasti. Tetapi adakah Gaga berkomitmen? Sudah tentu.

gambar

Getty Images

Kemudian terdapat lelasan rocker ini pada bulan Jun 2015, yang menampilkan blazer berjalur merah jambu dan seluar berlapis berlapis di atas tee grafik ripped dan sarung tangan wanita.

gambar

Berita Splash

Dan yang terakhir tetapi tidak, dia menunjukkan bagaimana rupa boleh serba boleh dengan sepasang seluar pendek. Pada bulan Oktober 2016, dia melangkah dalam korporat-korporat yang berjumpa dengan wanita ini Barbie malas pada puncaknya Joanne zaman.

gambar

Getty Images

Jika wajah merah jambu ini hanya permulaan gaya 2018 yang menakjubkan, kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang dipakainya seterusnya.

Loading...