Kate Hudson Debutkan Bonggol Bayi dalam Penampilan Karpet Merah Pertama Sejak Mengumumkan Kehamilan

Kate Hudson membuat kembali bergaya ke karpet merah semalam, beberapa hari selepas mengumumkan dia dan teman lelaki Danny Fujikawa menjangkakan seorang bayi perempuan. Pelakon itu, 38, meluncur di seluruh dunia ke Hong Kong, China, di mana dia menyokong pembukaan kedai Harry Winston. Semasa acara itu, dia kelihatan gembira membelai benjolan dan minum segelas air. (Jangan risau, bukan champagne!)

Lihat siaran ini di Instagram

Kate Hudson 蒞临 Harry Winston 于 香港 文 華 東方 的 新店 剪綵, 剛 宣布 懷孕 的 她, 看起來 如 鑽石 般 閃耀! #HarryWinston #KateHudson

Satu jawatan yang dikongsi oleh TAIWAN TATLER (@taiwantatler) pada

Hudson pergi untuk melihat terinspirasi boudoir untuk ensembel permaidani merahnya, dalam pakaian slip baldu Stella McCartney asymmetric striped dengan panel lace renda. Dia mendapat aksesori dengan sepasang sandal hitam bertenaga sederhana, dan perhiasan watt tinggi dari Harry Winston.

gambar

Getty Images

Dengan pakaian yang sihat itu, pelakon itu menunjukkan sisi seksi gaya bersalinnya, dan kami menyukainya.

Kate Hudson

Getty Images

Peminat bermata mata mungkin sudah terperangkap sekilas buaian bayi Hudson ketika dia mengumumkan kehamilannya dengan video Instagram pada hari Jumaat. Dalam klip itu, yang menunjukkan pelakon dengan rakan-rakan di pesta jantinanya mendedahkan pesta (ia seorang gadis!), Hudson memakai pakaian maxi bohemian putih yang memeluk perutnya.

Lihat siaran ini di Instagram

SURPRISE !!! �� Jika anda tertanya-tanya mengapa saya tidak begitu hadir di saluran sosial saya kerana saya tidak pernah lebih sakit! Ia adalah trimester pertama yang paling sakit bagi semua anak saya. Boomerangs telah membuat saya mual, Superzoom adalah cara mudah untuk memimpin saya di tandas, makanan segera membuat saya queezy dan berfikir terlalu banyak tentang cerita insta membuat saya lebih letih daripada saya sudah. Sekiranya anda melihat saya keluar dan tersenyum dan berpura-pura seperti segala-galanya adalah luar biasa … Saya berbohong! TETAPI! Saya telah patah pada hujung yang lain dan menemui semula kegembiraan insta / snap. Kami telah cuba untuk mengekalkan kehamilan ini di bawah radar selama mungkin tetapi saya poppin sekarang! Dan ia juga sangat mencabar untuk bersembunyi, dan dengan terus terang bersembunyi lebih meletihkan maka hanya keluar dengannya! Anak-anak saya, Danny, saya dan keluarga saya gila! Seorang gadis kecil dalam perjalanan ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Hudson (@katehudson) pada

Hudson telah tinggal jauh dari mata awam dan di luar media sosial dalam beberapa minggu kebelakangan untuk memastikan berita bayi dibungkus, dan juga kerana dia telah menderita penyakit pagi. “Ia adalah trimester pertama yang paling sakit pada semua anak saya,” tulisnya di Instagram.

Tetapi dia menjelaskan keputusannya untuk akhirnya mendedahkan: “Kami telah cuba untuk mengekalkan kehamilan ini di bawah radar selama mungkin tetapi saya poppin sekarang! Dan ia juga sangat mencabar untuk bersembunyi, dan terus terang bersembunyi adalah lebih meletihkan maka hanya keluar dengannya! “

Anak perempuan masuk Hudson akan menjadi anak ketiga. Dia kini mempunyai dua anak lelaki, Ryder berusia 14 tahun, bersama bekas suami Chris Robinson, dan Bingham berusia 6 tahun, dengan bekas tunang Matt Bellamy.

Loading...