Andra Hari Melemparkan Atas Karpet Merah Oscars 2018

Mengajar kita semua pada seni menjadi tambahan, penyanyi Andra Day mengambil perhatian pada permaidani merah ke tahap baru pada malam ke-90 Oscars Tahunan.

Penyanyi yang dicalonkan oleh Oscar bekerja semua sudutnya yang terbaik dengan meletakkan karpet merah untuk benar-benar menampakkan pandangannya. Memakai gaun Zac Posen berwarna merah jambu dan biru bunga, Hari berjemur di atas permaidani untuk menyampaikan beberapa pose A +.

gambar

Getty Images

Dia memamerkan kopling kristal berwarna icynya dan pelbagai cincin berlian hiasan yang dipakai pada setiap jari.

gambar

Getty Images

Hari mendahului penampilannya dengan pompa beludru merah, kalung berlian, dan pin bobby yang diliputi buluh di sepanjang kemunculannya.

gambar

Getty Images

Tetapi yang paling penting, adakah anda melihat perkara-perkara yang dia sedang berkhidmat? Andra tidak bermain untuk permaidani merah tahun ini. Dalam sejarah 90 tahun yang dahsyat, tiada seorang wanita yang telah lama berupaya membuang dan menayangkan karpet merah Oscars.

Sudah tentu, penyanyi juga menyampaikan beberapa permaidani merah yang lebih tradisional dengan, anda tahu, berdiri untuk beberapa foto. Dan dia kelihatan seperti menegak secara mendatar seperti yang dilakukannya secara mendatar.

gambar

Getty Images

Tunduk kepada Queen Andra Day.

Loading...