Chromat Cheetos op de startbaan – Chromat herfst 2018 New York Fashion Week

Terwijl de collecties van de herfst 2018 hun debuut maken op de New York Fashion Week, zijn er genoeg accessoires voor statement-making op de landingsbanen, van laarzen tot tassen van “Pussy Power” en meer.

Maar tijdens Chromat’s Fall 2018-show kwam de meest onverwachte accessoire in misschien wel alle NYFW-geschiedenis op de catwalk: Flamin ‘Hot Cheetos. Ja, Flamin ‘Hot Cheetos, de kenmerkende snack van Britney Jean Spears.

De kunst van het zakken opnieuw definiëren, een model dat de show liep, gebruikte de bungeekoorddetails op een broek om een ​​zak Cheetos vast te houden terwijl ze liep – en snakte naar beneden – langs de baan, zoals je natuurlijk wel weet.

beeld

Getty Images

Dit, mijn vrienden, is FASHUN en ik ben er volledig voor.

beeld

Getty Images

Een ander model dat niet over de luxe van bungeekoordzakken beschikte, deed het gewoon en droeg haar tas met Cheetos als de populairste clutch van dit seizoen.

beeld

Getty Images

Afgezien van de flamine ‘warme snacks, echter, maakte Chromat ook golven op NYFW met zijn echt diverse, lichaam positieve en inclusieve line-up van modellen. Naast het ontwerpen van modellen van verschillende rassen en etnische groepen, had Chromat-ontwerper Becca McCharen-Tran ook verschillende modellen met een groter formaat door de show lopen.

beeld

Getty Images

De boodschap van positiviteit en acceptatie van het lichaam bleef niet onopgemerkt.

beeld

Getty Images

Ook als model trad Viktoria Modesta op, een geamputeerde singer-songwriter die een prothetische poot droeg om de show te lopen..

beeld

Getty Images

Van de ontspannen sfeer van accessoires maken met Cheetos en zwembadnoedels tot het inclusieve gieten, Chromat’s Fall 2018-show was een broodnodige adem van frisse lucht en positiviteit tijdens de New York Fashion Week. Hier volgen meer merken die volgen.

Loading...