De iconische verlovingsjurk van de hertogin van Cambridge is nu verkrijgbaar in een regenboog van kleuren

beeld

Getty Images

Toen de Hertogin van Cambridge haar verloving met Prince William in 2010 aankondigde, signaleerde de outfit die ze koos om te dragen – een donkerblauwe Issa-wikkeljurk – voor de eerste keer de kracht van het ‘Kate-effect’ en was snel overal uitverkocht. Nu heeft het merk de jurk opnieuw gemaakt voor een zeer betaalbare prijs in een regenboog van kleuren. Overweeg je voorjaarskleding te sorteren.

Issa – die feitelijk in administratie ging nadat ze worstelde om het hoofd te bieden aan de ongekende vraag nadat Kate het label droeg – herlanceerde in 2015 met House of Fraser en verkoopt nu de wikkeljurk in een regenboog van tinten waaronder smaragdgroen, geel, oranje en limoen.

Kate Middleton engagement dress

Getty Images

Hoewel de oorspronkelijke jurk in de winkel lag voor £ 430, zitten deze recreaties – die toepasselijk ‘The Kate Tie Wrap dress’ worden genoemd – aan de veel meer betaalbare prijs van £ 99. De groene jurk is al online beschikbaar en de andere kleuren komen eind maart uit.

beeld

Hoffelijkheid

KOOP NU

Dit is niet de eerste keer dat Issa-ontwerper Daniella Helayel de beroemde jurk voor een meer betaalbare prijs heeft nagemaakt. In 2016 maakte ze een 14-delige collectie voor Monsoon, die ook een soortgelijke Kate-geïnspireerde wikkeljurk beschouwde.

Loading...