Kendall Jenner dalam Kejatuhan Givenchy 2014 – Kim Kardashian Sister Kendall Jenner Pemodelan di Givenchy

gambar

Imaxtree

Sebagai pengisytiharan diri sendiri pemodel, Saya memberi perhatian kepada gadis-gadis yang berjalan di landasan sama seperti saya melihat pakaian. Musim selepas musim terdapat banyak muka baru yang cuba menjadi Karlie Kloss yang seterusnya-ada yang membuatnya dan banyak tidak. Bergantung kepada ejen model, beberapa buku pendatang baru menunjukkan seberapa banyak yang mereka dapat, sementara buku-buku lain lebih banyak dikira mengenai menunjukkan gadis-gadis mereka muncul. Musim ini kami telah melihat tempahan yang sangat strategik dengan Kendall Jenner. Bintang realiti berusia 18 tahun pertama kali muncul sebagai eksklusif di pameran Marc Jacobs-boleh dikatakan pertunjukan yang paling dinanti-nantikan di New York.

Di London, Jenner dilihat duduk di barisan depan di acara Topshop Unik di kalangan selebriti, hanya beberapa kerusi yang turun dari Kate Moss, sehari sebelum dia melayari catwalk untuk kali kedua di Giles. Nampaknya Jenner telah menemui seorang kawan dalam super stylist Katie Grand, yang memamerkan gaya dan kedua-dua menunjukkan Giles dan Marc Jacobs. Jenner juga dilihat berpesta di Grand’s Cinta majlis majalah bersama gadis sampingan Cara Delevingne.

Minggu berikutnya apabila semua model berpindah ke Milan, Jenner melangkau ke California, di mana dia dan kakaknya Kylie Jenner melancarkan koleksi kasut mereka sendiri di Nordstrom dengan Madden Girl. Tetapi hari ini, Jenner kembali bermain di gim catwalknya di Paris sebagai eksklusif di Givenchy, salah satu pertunjukan landasan yang paling dinobatkan di musim yang menjadi tumpuan para superstar seperti Karen Elson, Mariacarla Boscono dan Natasha Poly. Pereka Riccardo Tisci telah dikenal untuk membuat kerjaya model, seperti yang dilakukannya dengan Lara Stone, Joan Smalls, dan seorang lagi pendatang baru musim ini, Riley Montana-yang telah memasarkan kempen iklan Spring 2014 sebelum pertunjukan pertamanya.

Nampaknya Jenner mempunyai semua perkara yang tepat untuk melancarkan kerjaya yang serius – penampilan, agensi peringkat tinggi, dan nama penting dalam industri di belakangnya. Walau bagaimanapun, mengetahui bahawa dia telah berkembang seperti seorang Kardashian, ada yang mungkin sukar untuk mempercayai bahawa dia sanggup meletakkan semua kerja keras yang orang lain hanya dapat ke tempat yang sama. Malah sebelum Jenner melangkah ke tempat pemodelan musim ini, dia adalah nama rumah tangga terima kasih kepada kakak kakak Kim dan teman lelakinya remaja British. Saya tidak boleh mengatakan saya tidak berminat untuk melihat apa yang dilakukannya dengan semua momentum yang dia bina selepas koleksi 2014 Fall selesai. Adakah anda fikir dia mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi model teratas?

Loading...