Cindy Crawford Talks ’90 Supermodel Reunion – Cindy Crawford pada Walking Runway dengan Kaia Gerber

Sudah lebih dari seminggu sejak Versace menyatukan semula supermodel asal ’90s pada landasan Spring Spring 2018, tetapi kami masih melanda kejutan catwalk. Dalam temu bual baru, Cindy Crawford menjelaskan seperti apa ketika dia, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen dan Carla Bruni bergabung dengan Donatella Versace dalam final epik itu.

Reunion itu mengambil Crawford kembali pada pemodelan awalnya, yang dia ingat “seperti semalam,” katanya. The Telegraph.

“Saya tidak pernah melihat Carla dalam masa yang lama, tetapi yang lain-ia berbeza jika anda mengejar makan tengah hari untuk berdiri di atas landasan,” katanya. “Kami semua merasakan sebahagian daripada keluarga Versace, jenama itu adalah bahagian penting dalam permulaan karier saya.”

cindy crawford

Crawford berjalan untuk faedah Versace untuk amfAR pada tahun 1992.
Getty Images

Apa juga yang membuat Versace menunjukkan istimewa adalah bahawa ia menandakan Crawford kali pertama berjalan bersama anak perempuannya, Kaia Gerber. Ini menandakan masa pertama yang berusia 16 tahun berjalan semasa bulan fesyen, dan dia dapat berkongsi catwalk dengan beberapa legenda landasan.

“Saya telah ditempah sebelum Kaia-saya tidak fikir Donatella [Versace] tahu bahawa persembahan Kaia sedang dilakukan dan kami bercakap selama berbulan-bulan mengenai berapa ramai daripada kita boleh pergi ke sana untuk penghormatan itu kepada [saudaranya] Gianni,” Crawford dijelaskan.

“Apabila Kaia mendapat bahagian, dia berkata, ‘Tunggu, kami akan keluar bersama?'” Ibu kedua kemudian menambah dengan ketawa. “Saya berkata, ‘Saya tidak berharap, saya tidak mahu berdiri di sebelah anda, saya mahu berdiri dengan wanita saya yang umur saya!’ Ia agak keren, yang mungkin tidak akan berlaku lagi, untuk berada dalam pertunjukan yang sama. ‘”

gambar

Anak perempuan Crawford, Kaia Gerber berjalan di pameran Spring 2018 Versace.
Getty Images

Dengan ibu supermodel, Gerber terdedah kepada (dan menjadi gemar) industri pemodelan pada usia muda. Crawford berkata anak perempuannya digunakan untuk “memainkan pemotretan” sebagai seorang gadis kecil.

“Dia akan datang ke pucuk bersama saya, maka jika dia mempunyai kawan lebih saya akan berpakaian mereka di dalam pakaian saya dan saya akan melakukan rambut dan solek, dalam masa lima minit,” kata orang yang terkejut. “Saya adalah stylist, rambut dan make-up dan jurugambar. Kami mempunyai pintu masuk ke rumah kami yang mempunyai jambatan dan itu akan menjadi catwalk mereka.”

Sekarang bahawa dia mengambil landasan untuk pertama kalinya, Gerber terus mengambil pelajaran dari ibunya, terutamanya ketika mengharungi berjalannya. “Apabila dia memutuskan dia mahu melakukan pertunjukan dan kami bersetuju, dia belajar,” jelas Crawford. “Saya memberitahu dia bahawa saya bukan seorang peminat dari stare kosong dan berjalan-jalan robot-bukan bagaimana model generasi saya berjalan. Saya berkata saya faham bahawa sesetengah pereka akan memberitahu anda ‘tidak mempunyai ekspresi,’ tetapi nasihat saya ialah saya fikir orang suka melihat keperibadian. “

Ia kelihatan seperti Kaia mengambil ibu mertuanya dengan hati-hati.

Loading...