Ashley Graham Swimsuits untuk Semua Koleksi – Talian Seluar Ashley Graham Untuk Semua Saiz

Supermodel Ashley Graham tidak mengambil hari untuk ulang tahun ke-30nya. Sebaliknya dia dan tujuh rakannya yang terdekatnya menuju Costa Rica, di mana mereka menyewa sebuah vila peribadi, untuk menembak sebuah kempen untuk berenang Graham. Graham telah menjadi seorang pejuang salib di dalam masa positif tubuh, kempen Swimsuits pertama untuk Semua, menekankan bahawa wanita saiz ditambah tidak selalu mahu menyembunyikan mayat mereka-mereka boleh melukis bikini rentetan dengan keyakinan. Koleksi ‘Essentials’ baru Graham mempunyai pelbagai bikini dan satu keping yang mana-mana wanita, saiz mana pun boleh merasa baik dalam.

Di bawah ini, kami meminta Graham tentang mengapa koleksi ini penting untuknya, dan pelajaran hayat untuk mengubah 30. Selain itu, ambil pandang belakang di hujung minggu hari jadi di atas.

Kenapa anda mahu melakukan talian berenang sendiri?

Saya mahu menawarkan pelbagai gaya baju renang yang menjadikan semua wanita berasa yakin dan seksi. Sesetengah jenama tradisional menganggap kanak-kanak perempuan dengan pinggul yang lebih besar, payudara dan paha mahu menutup, tetapi saya tahu itu bukan kes itu. Selepas saya Swimsuits Untuk Semua Kempen #CurvesinBikinis mempunyai respon positif dari orang-orang di mana-mana, kita tahu kita harus bekerjasama pada garis untuk memberi inspirasi kepada wanita di luar iklan positif badan.

gambar

Kesopanan

Apa gaya bikini yang anda kerap merasa senang?

Bikini tali. Mantra saya, kurang lebih.

gambar

Kesopanan

Apa tip untuk mengambil gambar bikini terbaik anda?

Rockkan keyakinan anda di luar, sama seperti anda menggoyang baju renang! Anda perlu melepaskan semua fikiran yang bodoh seperti “selulit saya menunjukkan” dan menyedari bahawa setiap orang mempunyai rasa tidak selamat. Langkah pertama untuk mengatasi mereka adalah melepaskan penutup itu dan memilikinya.

Apa yang membuatkan anda teruja dengan perubahan 30?

Ia lucu kerana kadang-kadang saya berfikir, ‘tunggu, saya belum lagi 30?’ kerana saya telah bekerja sejak saya berusia 15 tahun. 30 adalah satu dekad baru yang boleh saya menaklukkan, dan jika ia seperti 20-an saya, ia akan menjadi epik! Saya suka wanita yang saya telah menjadi dan berharap untuk memberi inspirasi kepada wanita dari semua peringkat umur untuk beberapa tahun akan datang.

gambar

Kesopanan

Sekiranya anda dapat kembali dalam masa dan memberi nasihat diri anda berusia 20 tahun, apa yang akan anda beritahu kepadanya?

Jangan ambil jawapan. Teruskan kerja keras, anda membuat sejarah, gadis!

The Swimsuits For All “Essentials” koleksi boleh didapati untuk pra-pesanan mulai hari ini di swimsuitsforall.com.

Loading...