Apa Itu Pekerjaan Hidung Bukan Pembedahan – Pengisi Sementara Pekerjaan Fosil Dan Kos

Hanya beberapa tahun yang lalu, jika anda mahu hidung baru-lebih kecil, lebih tegas, licin-anda boleh sama ada.) Mempunyai rhinoplasty atau b.) Itu sahaja. Anda tidak mempunyai pilihan lain. Tetapi dengan peningkatan pengisi suntikan datang menggunakan label luar untuk mereka yang mampu mengubah keseluruhan profil anda di bawah 15 minit: kerja hidung bukan pembedahan. Bekerja dengan gel asid hyaluronik yang sama digunakan untuk bibir dan pipi, seorang doktor boleh membetulkan lengkung, benjolan, dan benjolan, sehingga hidung kelihatan lebih kecil (walaupun secara teknikalnya semakin besar). Pakar bedah kosmetik muka yang sering dikreditkan dengan mencipta teknik itu ialah Dr. Alexander Rivkin, walaupun beratus-ratus pakar bedah plastik dan ahli dermatologi sekarang menawarkan perkhidmatan di seluruh negara. Foto-foto sebelum dan selepas itu sangat sukar dipercayai bahawa anda mungkin berfikir bahawa “kerja hidung makan tengah hari” terlalu baik untuk menjadi kenyataan-cerita Instagram, jika anda mahu. Ianya bukan. Kami mengejar Rivkin untuk membantu mitos berasingan dari fakta, dan untuk mendapatkan semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai pekerjaan hidung baru.

1. Sementara Atau Tetap-Pilihan Ini

Pengisi kosmetik yang paling banyak adalah sementara. Suntikan berlangsung di mana saja dari tiga bulan hingga dua tahun, bergantung kepada jenis yang anda pilih, sebelum perlahan-lahan membubarkan. Orang sering merungut mengenai kelaziman prosedur itu-kenapa juga melakukannya jika anda perlu kembali berulang-ulang? Rivkin akan memulakan pesakit dengan pengisi sementara (“Voluma bertahan selama setahun dan setengah, dan ia boleh diterbalikkan dan kelihatan semulajadi, “kata dia sebelum bergerak ke pengisi tetap.” Setelah sementara, saya akan kembali dan menggunakan Bellafill, pengisi tetap. ” boleh membetulkan hidung anda menggunakan Voluma dalam sesi 15 minit, Bellafill (suntikan berasaskan kolagen yang biasa digunakan untuk merawat parut jerawat) mengambil tiga sesi jarak jauh untuk melihat hasil akhir yang akan bertahun-tahun berturut-turut.

Lihat siaran ini di Instagram

Sebelum & Selepas kerja hidung bukan pembedahan dilakukan oleh @ dr.rivkin Ini mengambil masa sekitar 15 minit untuk dilakukan, Dengan beberapa suntikan, benjolan itu hilang. Kos bermula pada $ 1,000 dan bergantung kepada jenis pengisi yang digunakan dan jumlah yang diperlukan. Kami menggunakan krim numbing yang duduk di hidung anda selama kira-kira 15 minit untuk mati rasa di kawasan itu. Kemudian gunakan suntikan untuk menukar bentuk hidung. Tidak ada kesakitan yang ringan. #nonsurgical #nosejob #nodowntime #newyou #juvederm #voluma #injections #cheekbones #lipfillers #lips #lipaugmentation #botox #beverlyhills #beforeandafter #drrivkin #westsideaesthetics #goals #summer #laser

Pos yang dikongsi oleh NON SURGICAL �� NON INVASIVE �� (@westside_aesthetics) pada

2. Ia Berbahaya Di Tangan Yang Salah

Semua suntikan datang dengan risiko-bengkak, lebam, pendarahan. Tetapi hidung adalah kawasan yang sangat halus di muka. “Saya fikir orang perlu memahami prinsip keselamatan suntikan, dan mempunyai ketakutan yang sihat terhadap hidung. Dari segi apa yang berbahaya, hidung berada di sana sebagai yang paling berbahaya, “kata Rivkin. Itu kerana bekalan darah ke hidung agak lemah, terutamanya dalam hidung yang telah menjalani pembedahan sebelum ini.”Sekiranya anda memasukkan sekumpulan pengisi ke dalam hujung atau lubang hidung, anda boleh mengatasi bekalan darah ke kulit anda dan memotongnya, “katanya. Ini bukan satu prosedur yang anda ingin beli di Groupon. doktor tentang pengalaman mereka dengan pekerjaan hidung bukan pembedahan-dan pastikan mereka menggariskan semua potensi risiko.

Lihat siaran ini di Instagram

#BeforeandAfter Hidung Hidung Bukan Pembedahan menggunakan Voluma. Pesakit ini ingin menyingkirkan benjolan di atas jambatan hidungnya, serta mengasah hujungnya. Hampir tidak ada downtime dan keputusan dengan Voluma perlu bertahan 1.5-2 tahun ����

Pos yang dikongsi oleh NON SURGICAL �� NON INVASIVE �� (@westside_aesthetics) pada

3. Ia Bukan Hanya Untuk Bengkok

Calon yang ideal untuk pekerjaan hidung bukan pembedahan adalah seseorang yang mempunyai benjolan yang jelas di jembatan hidungnya. Dengan mengisi kawasan sekitar benjolan, anda boleh mencipta ilusi hidung yang lurus. “Pelajaran yang paling penting ialah orang berfikir bahawa anda menambah hidung, tetapi sebenarnya anda menambah dan menjadikannya kelihatan lebih kecil, “kata Rivkin. Tetapi anda juga boleh membetulkan hujung droopy (pengisi akan membantu mengangkatnya) dan sedikit hidung bengkok (pengisi akan membetulkan sudut yang tajam). Orang yang bukan calon? “Jika ia terlalu besar saya tidak boleh membuatnya lebih kecil, jika benjolan terlalu besar atau terlalu melampau, atau jika hidungnya patah, saya tidak dapat membantu dengan itu. Atau jika hidungnya terlalu tebal, saya tidak boleh mengecilkannya, “katanya, sambil menyatakan bahawa rhinoplasti tradisional diperlukan dalam kes-kes tersebut. Namun, terdapat satu pengecualian dalam hal-hal tertentu di mana tisu parut menyebabkan pelebaran hidung, pukulan steroid boleh membantu ia menyusut dengan halus (gila, betul?). “Anda tidak mahu menyuntik terlalu banyak, sedikit baik-baik saja dan apabila ia berfungsi ia kekal-anda melarutkan tisu parut di bawah kulit, “nota Rivkin.

Lihat siaran ini di Instagram

Hasil #nonsurgicalnosejob menakjubkan! Dr. Rivkin dapat mengangkat hujungnya dan membuatnya lebih jelas, memberinya #profile feminin yang sempurna menggunakan #Voluma. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai #nosejob 15 minit Dr Rivkin, hubungi kami di (310) 443-5273. #losangeles #cosmeticsurgery #rhinoplasty #beforeandafter

Pos yang dikongsi oleh NON SURGICAL �� NON INVASIVE �� (@westside_aesthetics) pada

4. Ia Lebih Besar daripada Rhinoplasty

Kos purata rhinoplasty di Amerika Syarikat ialah $ 5,046. Untuk kerja hidung tanpa pembedahan sementara menggunakan Voluma, anda akan menghabiskan perbelanjaan sekitar $ 2,500 setahun. Dan jika anda akhirnya memilih untuk kekal bersama dengan Bellafill, anda akan menghabiskan $ 1,500 sesi untuk tiga sesi, berjumlah $ 4,500. Oleh itu, walaupun ia bukan penyelesaian kos efektif, ia bermakna anda tidak perlu menjalani pembedahan. Dan ia secara drastik dapat meningkatkan penampilan hidung yang terlalu rapuh untuk rhinoplasty semakan.

Lihat siaran ini di Instagram

Pekerjaan hidung bukan pembedahan. Tujuan: Meningkatkan bentuk hidung Hasil: Segera Bagaimanakah ia dilakukan: menggunakan suntikan mikro pelbagai tetesan Anestesia: Krim tropika Masa yang diperlukan: 15 minit Pemulihan: Tiada Berlaku: Semi-kekal kepada kekal bergantung pada pengisi yang digunakan Nyeri tingkat: Tidak ada ringan ��untuk perundingan percuma anda #nosejob #newyearnewyou #nonsurgical #juvederm #fillers #beauty #beverlyhills #drrivkin #lips #westsideaesthetics

Pos yang dikongsi oleh NON SURGICAL �� NON INVASIVE �� (@westside_aesthetics) pada

5. Pemulihan Mudah

Sekiranya kita membuat skala kesakitan suntikan, Botox akan berada di bahagian bawah (anda hampir tidak boleh merasakannya) dan suntikan pipi akan diletakkan di dekat bahagian atas (ia terbakar seperti api seramai 10,000 sunyi). Suntikan bibir akan jatuh di suatu tempat di tengah. Dan kerja hidung bukan pembedahan? Semua akaun mengatakan ia hampir tidak menyakitkan. Dr. Rivkin menggunakan krim topikal untuk mati rasa di kawasan itu-walaupun es membantu, juga-dan mengatakan rasa sakit itu sederhana, dengan hujung hidung menjadi kawasan yang paling sensitif. “Ini adalah prosedur makan tengah hari yang sebenar. Orang ramai boleh kembali bekerja,” katanya. “Anda boleh menjadi merah sedikit atau sedikit lebam selama seminggu, tetapi kami mempunyai laser yang boleh membetulkannya juga.”

Loading...