Black Friday dan Cyber ​​Monday deals

Berasal dari Amerika, Black Friday dan Cyber ​​Monday kini telah menjadi pertunjukan permanen dari kalendar runcit UK. Dan kita tidak mengadu. Dengan kedai-kedai membuka awal untuk menawarkan diskaun, ditambah dengan tawaran terhad dan penjualan dalam talian, ini adalah masa yang tepat untuk menyimpan hadiah Krismas atau beberapa merawat bermusim untuk diri sendiri. Tahun lalu, pengguna menghabiskan £ 810 juta dalam pembelian dalam talian sahaja pada Black Friday, dan £ 720 juta lagi tiga hari kemudian pada Cyber ​​Monday.

Berikut adalah pilihan kami untuk melihat:

1. Amazon

Bintang jualan bumper Amazon Black Friday pada hari Jumaat 17 November (dengan tawaran awal mengenai item yang sangat popular yang boleh didapati dari Rabu 15). Diskaun hebat termasuk £ 20 dari Amazon Echo atau £ 15 dari Echo Dot, ditambah £ 40 dari tablet edisi kanak-kanak Fire HD 8 yang baru. Kegemaran kami, Butang Dash (yang membolehkan anda untuk segera menyusun semula item kegemaran anda pada klik butang), adalah kira-kira 60%.

SHOP AMAZON SEKARANG

2. AllSaints

AllSaints menawarkan 30 peratus daripada semuanya dari Rabu 22 hingga Selasa 28 November.

SHOP ALLSAINTS NOW

3. Rumah Fraser

House of Fraser memegang penjualan Black Friday yang paling lama, bermula dari 5 petang pada hari Khamis 16 November dalam talian dan di kedai dari Jumaat 17 November, berlari hingga tengah malam hari Isnin 27 November. Highlights termasuk £ 300 dari mesin kopi Bean-to-cup Delonghi, 50% set starter Le Creuset dan 50% off Linea cashmere jumpers.

SHOP HOUSE OF FRASER NOW

4. Isnin murah

Jenama menawarkan 25% off semuanya dalam talian dari Jumaat 24 hingga Isnin 27 November.

MELAKUKAN MEREKA MINGGU SEKARANG

5. Jaeger

Jaeger menawarkan 25% off segala-galanya selama seminggu – dari Isnin 20 hingga Isnin 27 November.

SHOP JAEGER SEKARANG

6. Kurt Geiger

Jenama aksesori menawarkan 20% dari jam 7 malam pada hari Ahad 19 November di Kurtgeiger.com dan di kedai-kedai dari Isnin 20 hingga Isnin 27 November.

SHOP KURT GEIGER SEKARANG

7. Gant

Pembeli boleh mendapatkan 20% baju dan garis terpilih dari 24 hingga 27 November di kedai-kedai yang berdiri sendiri dan dalam talian.

GANTANG SEKARANG

8. Rebelle

Tapak jualan semula mewah mempunyai jualan Black Friday yang lebih harfiah, menawarkan 10% daripada semua item berwarna hitam. Penjual juga boleh menyenaraikan item tanpa bayaran perkhidmatan biasa sebanyak 12.5%. Kedua-dua tawaran ini terpakai pada 24 November sahaja.

SHOP REBELLE SEKARANG

9. Farfetch

Pembeli mendapat 10% daripada segala-galanya dari Jumaat 24 hingga Isnin 27 November.

SHOP FARFETCH SEKARANG

10. Sweetty Betty

Sweaty Betty menawarkan 20% daripada segala-galanya dari Rabu 22 hingga Isnin 27 November.

SHOP SWEATY BETTY NOW

11. Gap

Head to Gap antara Kamis 23 dan Ahad 26 dan terima 50% dari semuanya (tidak termasuk kulit, suede, kasmir dan penjualan, yang semuanya akan menjadi 10% off).

SHOP GAP SEKARANG

12. Kitri

Kitri menawarkan 25% daripada semua barangan penuh dari Jumaat 24 hingga Isnin 27 November.

SHOP KITRI SEKARANG

13. Karen Millen

Peruncit akan menawarkan 25% item terpilih dari Isnin 20 hingga Isnin 27, dengan gaya baru ditambahkan ke jualan setiap hari.

SHOP KAREN MILLEN NOW

14. The Outnet

Jika pereka pereka adalah kryptonite anda, anda akan merasa sukar untuk menahan penjualan Black Friday The Outnet, yang akan menawarkan diskaun sehingga 50 peratus. Jualan akan bermula pada 24 November dan berakhir pada hari Isnin 27.

KELUARKAN OUTNET SEKARANG

15. LK Bennett

Pembeli dapat menikmati 25% off segala-galanya di LK Bennett – termasuk kerjasama Preen – ditambah 50% dari gaya terpilih, dari 24 hingga 27 November.

SHOP LK BENNETT SEKARANG

16. Topshop

Dapatkan sehingga 50% di Topshop dari Rabu 22 hingga Isnin 27, serta penghantaran standard percuma di seluruh dunia atas tempahan yang dibeli secara dalam talian.

SHOP TOPSHOP SEKARANG

17. Shopbop

Laman ini beroperasi pada pembelian lebih banyak, menyimpan lebih banyak dasar hujung minggu ini. Sebagai contoh, jika anda membelanjakan lebih dari £ 200, anda akan mendapat 20% off, melebihi £ 500 dan anda akan mendapat 25% off dan akhirnya, menghabiskan lebih dari £ 800 dan anda akan mendapat 30% off. Selain itu, terdapat pengurangan besar pada item individu, sehingga 30% pada harga penuh dan sehingga 75% pada potongan-potongan yang sudah dijual.

SHOPBOP SHOPBOP SEKARANG

18. Monica Vinader

Jenama perhiasan menawarkan 30% off baris terpilih untuk masa yang terhad sahaja.

SHOP MONICA VINADER NOW

Loading...