Naomi Campbell bij Dolce & Gabbana’s Alta Moda Show, Comomeer, Italië – Lady Kitty Spencer

Dolce & Gabbana’s Alta Moda-show vond plaats aan het Comomeer in Italië en kende een hele reeks vertrouwde gezichten, maar het was supermodel Naomi Campbell die de show bij deze gelegenheid stal.

Helena Christensen, Ashley Graham en Lady Kitty Spencer zaten ook onder de modellen op de landingsbaan voor Dolce & Gabbana. Maar het was de decadente jurk van Campbell, een prachtig gevederde hoofdtooi en een elegante begeleidende soundtrack die ieders aandacht trok tijdens het lopen:

Bekijk dit bericht op Instagram

@iamnaomicampbell ❤️❤️❤️❤️❤️�������������� #DGLovesComo

Een bericht gedeeld door stefanogabbana (@stefanogabbana) op

Bekijk dit bericht op Instagram

⚡️⚡️⚡️ @dolcegabbana @tabithasimmons Hair door @guidopalau Makeup door @patmcgrathreal @stefanogabbana ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi) op

Het nichtje van prinses Diana, Lady Kitty Spencer, zag er onberispelijk uit tijdens de show toen ze poseerde naast Emma Thynn, de burggravin Weymouth, Domenico Dolce en Stefano Gabbana:

Bekijk dit bericht op Instagram

@emmaweymouth ❤️ @ kitty.spencer ❤️ #domenicodolce ❤️ en ik ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door stefanogabbana (@stefanogabbana) op

Dit is niet de eerste keer dat royals en aristocraten op de landingsbaan zijn gelopen voor Dolce & Gabbana. Terug in februari 2018 verzamelde het merk een koninklijke runway, waaronder Lady Kitty Spencer en Lady Violet Manners voor hun ‘Secrets & Diamonds’-show.

Ashley Graham liep ook in de show aan het Comomeer, maar volgens berichten waren niet al haar fans blij met haar deelname, na de zeer vocale kritiek van Gabbana op Selena Gomez.

Vorige maand reageerde Gabbana op een foto van Gomez op Instagram en schreef in het Italiaans “È proprio brutta!” Wat grofweg vertaalt als “ze is echt lelijk!” Je kunt hier screenshots van de aanstootgevende uitwisseling bekijken.

Bekijk dit bericht op Instagram

������ @ dolcegabbana @dolcegabbana @dolcegabbana ������

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Actrice Jennifer Tilly heeft beelden gedeeld van het verbazingwekkende evenement dat schrijft op Twitter: “Een beetje precisie om je dag te beginnen!” in verwijzing naar de ongelooflijke choreografie van de show:

Loading...