Balmain’s Spring 2018 Runway was gevuld met Supermodels en Victoria’s Secret Angels – Supermodels Balmain Spring 2018 Show

Kaia Gerber is misschien wel het breakout-model van Fashion Month, maar reken de OG-supermodellen niet snel af. Na een epische reunie van jaren ’90 supers op de Versace-show vorige week, was er weer een moment van model-nostalgie bij Balmain’s Spring 2018-show.

Met een paar van de top supermodellen uit de jaren 2000 en een paar geselecteerde Victoria’s Secret Angels, verzamelde Olivier Rousteing vandaag een nieuw Balmain-leger op de landingsbaan in Parijs. Nadat Natalia Vodianova de show opende, volgden Natasha Poly, Karolina Kurkova en Kasia Struss de catwalk-making voor de ultieme early 00s throwback.

beeld

Natalia Vodianova opent de Balmain Spring 2018-show.
Getty Images

beeld

Natasha Poly op de landingsbaan van Balmain.
Getty Images

beeld

Karolina Kurkova op de landingsbaan van Balmain.
Getty Images

Samen met de supermodellen die op de landingsbaan stonden, tikte Balmain ook Victoria’s Secret Angels Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk en Josephine Skriver aan om te lopen. Beschouw het als je meer beklede preview van de VS-modeshow van dit jaar.

beeld

Alessandra Ambrosio
Getty Images

beeld

Josephine Skriver
Getty Images

beeld

Elsa Hosk
Getty Images

En natuurlijk, als je begin 2000’s supermodellen toevoegt met Victoria’s Secret Angels, wat krijg je dan? De ultieme start-en landingsbaan brigade.

beeld

Getty Images

beeld

Getty Images

Bekijk meer modelmomenten vanaf de start-en landingsbanen van 2018:

Loading...