Priti NYC nagellakremover

Wat ze zeggen: Met behulp van soja en maïs in plaats van aceton, is Priti NYC nagellakremover een veganistisch, niet-toxisch alternatief traditionele formules. Met A-list fans, waaronder Natalie Portman en Jessica Alba, is dit een merk dat je in de gaten houdt.

Wat we zeggen: Hoewel nagellakremover als een schoonheidsnoodzaak wordt gezien, geven we er zelden veel aandacht aan, maar deze giftvrije formule verandert het balspel echt en we zijn er verslaafd aan. Bovendien voelen onze nagels gezonder aan.

Usability: Bij de meeste nagellakverwijderaars krijg je die sterke giftige geur die de mensen om je heen niet op prijs stellen, maar Priti NYC ruikt niet helemaal niet. Er is ook geen reden om je nagellak weg te schrobben, we vonden dat een simpele veeg zou volstaan.

resultaten: We hebben deze remover de afgelopen twee weken gebruikt en hebben een verschil gevoeld in de gezondheid van onze nagels. Ze voel minder droog en schil niet, ook al ruilen we onze kleuren elke drie tot vier dagen nog steeds.

Insider tip: De lak komt ook in doekjes ?? we raden aan om op te slaan omdat ze perfect zijn voor handtassen en reizen.

Priti NYC nagellakremover, £ 18,45
Bezoek Mybeautyemporium.com

Loading...