Luister naar Rihanna’s nieuwste nummer, R8 – Rihanna previews nieuwe nummer op Instagram

Update, 3/26: Rihanna’s nieuwe single “Bitch Better Have My Money” is officieel uitgebracht. Luister naar het nieuwe nummer van de zanger hieronder:

Rihanna ging gisteravond naar Instagram om nieuwe albumhoezen uit te brengen voor R8, met enkele grote wenkbrauwen en oorbellen, samen met de titel geschreven in braille. De zanger ondertitelde de foto, “rihannaNOW.com # R8 #BBHMM # March26”, met de geruchten dat ze vandaag misschien het hele album zal uitbrengen. Hoewel het tot nu toe onduidelijk is of Bad Gal Riri vandaag haar volgende single of haar hele album zal uitbrengen, houdt haar teaser Instagram iedereen vandaag scherp.

Bekijk dit bericht op Instagram

rihannaNOW.com # R8 #BBHMM # maart26

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Update, 3/17: Rihanna heeft de afgelopen paar maanden tracks van haar aankomende album geplaagd, maar nu deelt de zanger eindelijk nieuwe details over haar nieuwe muziek. Tijdens het praten met MTV, onthulde de zangeres dat haar volgende album een ​​nieuw soulvol geluid zal hebben, dwalend van de stijl van haar vorige hits. Het lijkt erop dat haar laatste single “FourFiveSeconds” met Kanye West en Paul McCartney een indicatie kan zijn van een vertraagde, soulvolle tracklist. “Ik heb veel nummers gemaakt die gewoon hele grote nummers van de sprong zijn, ze worden gewoon opgeblazen,” zei Rihanna over haar vorige albums. Op haar nieuwe muziek plaagde ze, “Ik wilde me concentreren op dingen die echt voelden, die voelden als soulvol, voor altijd voelden – ik wilde liedjes die ik over 15 jaar kon spelen, ik wilde een album dat ik over 15 jaar zou kunnen spelen, en geen nummers die waren uitgebrand. ..Ik wil liedjes maken die tijdloos zijn. ”

Bekijk het volledige interview hieronder:

Update, 3/6: Na gisteren nog een nieuw nummer te hebben geplaagd, is een nieuw nummer – van het aankomende album van Rihanna – uitgebracht als het officiële nummer voor de NCAA March Madness. Bekijk het nieuwste nummer van de zangeres en volg haar recente “FourFiveSeconds” met Kanye West en Paul McCartney.

Update, 3/5: Rihanna ging opnieuw naar Instagram om haar trouwe fans te plagen met een nieuw nummer genaamd “Higher”, van haar volgende langverwachte album. Er is nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor het album dat volgens geruchten “R8” en door Kanye West geproduceerde uitvoerende macht wordt genoemd.

Bekijk dit bericht op Instagram

#NavyRDie

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Update, 12/9: Bad Gal Riri ging naar Instagram om een ​​fragment nieuwe muziek uit de studio te brengen. De zanger lijkt te werken met gitarist Nuno op haar nieuwe album in deze korte video die ze deelde. Bekijk een voorvertoning van het nieuwe nummer hieronder – wat lijkt alsof het haar volgende single zou kunnen zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Phuck met Nuno

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Oorspronkelijke bericht, 11/25: De triomfantelijke terugkeer van Rihanna naar Instagram heeft al foto’s van Barbados, inside internet-grappen, enkele foto’s die de “Free the Nipple” -beweging trots zouden maken, en meest recent een mogelijke preview van haar nieuwste nummer. Op zwart gezet met een play-pijl, kenmerkt de post Rihanna meezingend aan een bonkende bas: “Is dit niet beloofd, is dit niet zeker.” Onder de korte clip penet ze eenvoudig, “phukin ’round in da studio.” Alleen de tijd en haar volgende album zullen uitwijzen of het een standaard creatief proces is, of de volgende grote hit. Luister hieronder.

Bekijk dit bericht op Instagram

phuckin roun in da studio

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Loading...