Lana Del Rey heeft een nieuw lied en 2018 staat op een goed begin

Lana Del Rey verschijnt op BØRNS ‘nieuwe single, “God Save Our Young Blood”, die vandaag in première ging op Beats 1 Radio. Het nummer verschijnt op het tweede album van laatstgenoemde, Blauwe Madonna, welke daalt op 12 januari.

De baan ligt precies in het steegje van Del Rey, met zijn relaxte en smachtende gevoel, adembenemende zang en thema’s van zorgeloze jeugd. BØRNS en Del Rey wisselen elkaar af in het lied, hun stemmen sluiten bijna perfect aan. Het geluid is zo Lana-achtig dat de artiest wist dat hij haar op het nummer wilde toen hij het opnam.

“Ik kan me haar voorstellen, ik denk subliminaal toen ik ‘God Save Our Young Blood’ opsloeg. Ik probeerde wat achtergrondvocals te maken die op haar leek,” de zanger, geboren Garrett Borns, vertelde Beats 1.

Luister hieronder:

Het nummer komt bijna zes maanden nadat Del Rey haar langverwachte vierde studioalbum uitbracht, Levenslust. Ze had tal van samenwerkingen op het album, met artiesten als The Weeknd, A $ AP Rocky en Stevie Nicks.

Dit is het nieuwste single off BØRNS ‘aanstaande album, dat volgt op’ Faded Heart ‘,’ Sweet Dreams ‘en’ I Do not Want U Back ‘, dat hij de afgelopen maanden heeft uitgebracht. Blauwe Madonna volgt zijn 2015-album, dopamine, waaronder hits als ‘Electric Love’ en ‘10,000 Emerald Pools’.

Hoewel het nieuwe album van BØRNS pas volgende week uitkomt, heeft Lana het al gehoord en gaf het haar zegel van goedkeuring. “Dus, dit nieuwe Børns-album is een van de gekste, beste platen die ik in jaren heb gehoord, ik ben er zo enthousiast over”, schreef ze vorige maand op Instagram.

We kunnen niet wachten om te luisteren.

Loading...