Wat Kaia Gerber op een dag doet – Dagelijkse routine van Kaia Gerber

09:00. Op mijn perfecte zaterdag stel ik geen alarm in. Als ik er negen haal, is dat de droom. Ik kan me in vijf minuten voorbereiden, maar het opstaan ​​duurt voor altijd. Ik zal liggen en Instagram controleren en naar muziek luisteren. Ik hou echt van Stormzy en Skepta, maar wanneer ik mijn dag begin, ga ik misschien voor iets meer chillen zoals Billie Eilish.

9:45 A.M. Ik zal douchen en mijn favoriete Hudson Barbara-spijkerbroek aantrekken, een bijgesneden T-shirt en een Marc Jacobs-mascara en markeerstift. Het is een soort spoeling-en-go-situatie.

9:50 A.M. Ik ben gepassioneerd door het ontbijt. Ik word hongerig wakker, dus ik eet altijd een bagel. Mijn familie krijgt elk weekend een dozijn van deze delicatessenwinkel genaamd Nate ‘n Al.

10U30 ‘S OCHTENDS. Mijn ouders [Cindy Crawford en Rande Gerber] en mijn broer zijn mijn weekendploeg. We gaan graag voor een strandrit in de ochtend, maar we moeten meestal wachten tot Presley wakker wordt omdat hij de late slaper in de familie is.

13:00. Ik ben dol op lunchen met vrienden in Café Habana Malibu. Ze hebben echt goede steak taco’s en een bananensplit in Cubaanse stijl met gekarameliseerde banaan. We komen misschien langs Little Beach House. Malibu is een vrij klein stadje, dus je weet dat je daar gewoon mensen kunt tegenkomen.

“Ik ga geen dag zonder pasta te eten.”

3:30 P.M. Ik gebruik meestal de middag om huiswerk in te halen. Ik ben mijn diploma aan het voltooien aan de Malibu High School via een online programma en het is moeilijk om veel gedaan te krijgen tijdens de week, omdat de wifi op vliegtuigen echt vervelend is. Mijn favoriete les dit jaar is AP Calculus, want ik hou gewoon van wiskunde. Het is zeker super moeilijk om jezelf derivaten te leren!

19:00. Ik ga geen dag zonder pasta te eten. Penne met wodka-saus is mijn favoriet en is eigenlijk een van de dingen die ik weet om mezelf voor te bereiden. Het is heel belangrijk om te weten hoe pasta te maken, want je kunt het overal ter wereld doen. Het is gemakkelijk, het is snel en iedereen vindt het leuk.

7:30 P.M. We hebben korte aandachtsspanne in de Gerber-familie, dus we zullen snel eten en daarna een film maken. Het andere weekend waren mijn oma’s hier en hebben we allemaal gekeken Waarom hij?, wat gaat over een vader die het vriendje van zijn dochter ontmoet. Ik lachte heel hard. Ik denk dat mijn oma’s nog harder lachten, maar het was een beetje traumatisch voor mijn ouders.

09:00. Ik zal zo snel mogelijk binnenkomen. Ik slaap niet goed als ik op reis ben, dus er is niets dat ik leuker vind dan in mijn eigen bed te kruipen. Toen ik begon met modelleren, zei mijn moeder altijd: “Je gaat ervan dromen vroeg in bed te komen.” Ik geloofde haar niet, maar na mijn eerste modeweekend doe ik het nu.

DE ESSENTIALS VAN KAIA

beeld

Studio D / Getty

“Ik ga naar XIV Karats in Beverly Hills voor echt goede, dagelijkse gouden sieraden.” XIV Karats-ketens, $ 230- $ 1.150 en charmes, $ 80- $ 320, xivkarats.com; “Mijn familie en ik gaan graag op fietstochten langs het water. Het is onze zaak sinds ik klein was. “; “Markeerstift is het geheim van mijn makeup zonder make-up.” Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter, $ 44, sephora.com; “Ik ga geen dag zonder pasta te eten. Penne met wodka-saus is mijn favoriet aller tijden. “; “Hoog getailleerde jeans geeft me het gevoel dat ik een vrouw ben.” Hudson-jeans, $ 195, nordstrom.com; “Met deze heel kleine borstel kom je dicht bij je wimperlijn.” Marc Jacobs Beauty Feather Noir Ultra-Skinny Lash Mascara ontdekken, $ 24, sephora.com.

Loading...