Chelsea-handler over ouder worden en sociale media – Chelsea-handler praat topless-foto’s op Instagram

beeld

Todd Plitt / Contour door Getty Images

Vlak voor mijn 40e verjaardag zei mijn vriendin Mary tegen me: “Je wordt 40 jaar oud, op een gegeven moment zul je alleen moeten leven.” Ik dacht: “Wat ?! Waarom zou je het zo zeggen?” Ze zei: “Wel, je hond, Chunk, wordt ook niet jonger.” Ik dacht: “Praat niet over mij en mijn hond die ouder wordt.”

Ik wou dat ik had geweten toen ik jonger was dat ik succesvol zou worden en een geweldig leven zou hebben als ik ouder werd – een huis zou hebben, dingen kon doen voor mijn vrienden en mijn familie. Als iemand me dat had verteld toen ik op mijn wachttabellen van 20 was, zou ik zoveel meer ontspannen zijn geweest – en zoveel minder boos. Ik zou hebben gezegd: “Oh, mijn hemel, dit wordt geweldig.” Ik had er naar uitgekeken om ouder te worden in plaats van te denken, ik ga nooit iets doen.

Naarmate je ouder wordt, word je op zoveel dingen beter. Mijn vrienden die ouder zijn dan ik – wat de meesten van hen zijn – zijn veel meer bijtend dan vroeger. Maar veel van hen werden pas groot toen ze 40 werden. Alles is een beetje sexyer als je ouder bent.je bent sexier. Je hebt meer zelfvertrouwen.

“Sociale media? Ik kijk niet naar dat soort dingen … ik plaats gewoon mijn topless foto’s en ga verder.” -Chelsea Handler

Je mag doen wat je wilt. Ik was bijvoorbeeld van plan om voor mijn 40e een groot feest bij mij thuis te houden, dus ik kocht een pizzaoven in de buitenlucht en begon een hele buitenkeuken te bouwen. (Jammer dat ik geen gluten kan eten, ik gooi een stel kazen over elkaar en eet dat op met een vork.)

Mijn favoriete ding in mijn kast is mijn bar – met een koelkast en een vriezer – zodat aan het eind van de nacht iedereen naar mijn kast kan komen en een cocktail kan drinken, wat we altijd doen. En ik heb veel schoenen. Mijn kast is meestal gevuld met schoenen.

Ik heb ook niet het gevoel dat ik alles leuk moet vinden dat populair is. Ik probeerde te kijken Breaking Bad ongeveer drie keer wanneer iedereen het erover had, en ik vond het te vervelend dat iedereen erover praatte. Toen vorig jaar werd ik er geobsedeerd door. Ik zou in de auto zitten kijken terwijl iedereen aan het lunchen was. Dat is wat ik met programma’s doe. Nadat iedereen naar ze heeft gekeken, zeg ik: “Hé, heb je er iets over gehoord De West Wing?”

Sociale media? Ik kijk niet naar dat spul. Maak je een grapje? Ik zou zeven jaar in een vacuüm kunnen doorbrengen met roddel en naaister. Ik plaats gewoon mijn topless foto’s en ga verder. Tegelijkertijd stuur ik elke tekst en elke e-mail terug (zolang ik de afgelopen vijf jaar met je heb gesproken) en ik heb een hekel aan spelling- en grammaticafouten. Je moet nadenken en naar je komma’s en apostrofs kijken om er zeker van te zijn dat je je woorden in de juiste volgorde gebruikt. Ik denk dat dat nogal belangrijk is.

Voor mij was 39 een solide jaar: ik moest ontslag nemen, een goede afsluiting van die periode in mijn leven, en ik mocht drie maanden lang de wereld over reizen. Ik had dat nooit eerder kunnen doen; Ik kan het nooit betalen of heb er echt de tijd voor. Ik had veel geliefden, veel vriendjes van over de hele wereld – niets zwaars, allemaal heel erg licht en leuk. (De beste manier om mannen te ontmoeten is door niet veel van hun taal te spreken. Ze kunnen niet echt begrijpen wat ik zeg, wat nuttig is omdat de meeste Amerikaanse jongens, zodra ze me horen en weten waar ik over sta – laten we zeg gewoon dat het veel beter is om een ​​taalbarrière te hebben.)

Mensen zijn altijd bang dat wanneer ze ouder worden en kinderen krijgen, ze niet in staat zullen zijn om op te staan ​​en te reizen of een man te ontmoeten in Spanje of Italië of waar je ook mannen tegenkomt, maar dat doet niemand ooit. Behalve ik. Ik word wakker en zeg: “Ik ga morgen naar Istanbul.” Wanneer je op die manier het leven rondloopt, kan het behoorlijk bedwelmend zijn.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk in de uitgave van Harper’s BAZAAR van april 2015.

Loading...