Undangan Hari Perkahwinan: Rancangan Kecantikan & Tubuh Ultimate – Panduan Kecantikan Girl untuk Mendapatkan Pernikahan Sedia

Untuk perkahwinan saya, saya bersumpah untuk mendapatkan kulit dan badan saya dalam bentuk terbaik dalam hidup saya. Dengan tarikh saya hanya seminggu sebelum hari ulang tahun ke-36 saya, saya tahu bahawa ia akan memerlukan disiplin dan dedikasi-semoga bersikap jujur, dengan usia, hanya memilih untuk salad pada waktu makan tengah hari dan mengamalkan di muka muka pelembab mingguan tidak akan memotongnya. Jika saya mahukan siluet yang anggun, termasuk harta rampasan tinggi dan lengan Madonna seperti yang akan melengkapi dengan kenikmatan Kenneth Pool “Celia” yang saya sayangi, saya akan terpaksa bekerja untuknya. Jika saya ingin menghidupkan semula jam pada kerosakan matahari, liang-liang yang diperbesar dan garis-garis ekspresi pada dahi saya, saya harus rajin dengan rawatan di rumah dan di pejabat saya. Selepas beberapa bulan walaupun, latihan yang sengit, makan yang sangat bersih dan pelantikan kecantikan yang konsisten, saya bukan hanya 15 kilogram lebih ringan, saya lebih tenteram. Saya mempunyai keluk legit. Kulit saya bersinar dan licin. Apabila saya tergelincir pada pakaian saya pada hari itu dan memandang pantulan saya, saya berasa berubah.

Saya akan mendahului pelan bulan demi bulan di bawah, yang berpotensi dapat dianggap sangat melampau oleh beberapa, dengan ini: Saya seorang gadis kecantikan. Saya menulis mengenai penemuan, inovasi, rawatan, dan produk dalam kecantikan dan kecergasan untuk kehidupan. Ia dalam darah saya, dan saya tahu seberapa banyak orang kuasa yang mereka dapat bukan sahaja dari segi fizikal tetapi mental-saya sanggup melakukan semuanya. Apa yang anda rasa apabila anda melihat diri anda dalam cermin adalah lebih banyak daripada kulit yang mendalam. Bottom line: lakukan apa yang perlu anda lakukan untuk menjadi diri anda yang terbaik. Saya berjanji, kerja keras anda dan kosnya akan berbaloi.

Undur: 5 Bulan

Saya tahu sudah tiba masanya untuk menyempurnakan kulit saya. Terutama kerana kulit utama saya membimbangkan, walaupun tidak teruk (iaitu kerosakan matahari halus di seluruh dan liang-liang yang diperbesarkan serta hanya mendapatkan cahaya yang bersinar), memerlukan rawatan berulang untuk melihat hasil cemerlang. Saya telah membuat temujanji dengan doktor kulit saya yang luar biasa, Dr. Neal Schultz, yang mengesyorkan mendapatkan tandatangan glycolic 40 peratus pada muka, dada dan tangan saya selama dua minggu dan menggunakan pelindung matahari SPF50 setiap hari di bawah solek saya untuk menangkis kerosakan masa depan. Saya dengan serta-merta mencantikkan sesi biweekly ke iCalendar saya untuk melepaskan kulit mati, pastikan pori-pori saya jelas dan membantu memadamkan bintik-bintik gelap dari masa ke masa. Tidak kira apa lagi yang saya telah lakukan, saya meluangkan masa untuk merayap ke pejabatnya di Park Avenue atau pos Kecantikan Rx Peel Bar di Flatiron Butterfly Salon untuk sesi ceria dua minit (dengan kemerahan sifar). Bukan sahaja jerawat akibat tekanan saya berhenti, tetapi juga selepas beberapa minggu, saya dapat melihat bahawa kulit saya kelihatan lebih berseri.

Sewaktu tinggal di tepi pantai untuk musim panas di rumah New Jersey saya, saya tahu saya terpaksa melancarkan rutin kecergasan saya dan meletakkan asas untuk badan fizikal yang kurus dengan pakaian wow-factor saya. Saya bermula dengan sesi latihan peribadi dengan pakar kecergasan tempatan, Mark Hibbard, pengasas Fitness Level Next. Saya menunjukkan kepadanya gambar baju saya. supaya dia bukan sahaja dapat menyesuaikan latihan saya untuk memukul tempat kesukaran saya (suspek yang berfokus pada wanita seperti menaikkan trisep saya, meratakan bahagian bawah perut saya dan menguatkan dan mengetatkan kaki saya) tetapi juga memberi tumpuan kepada apa yang difahami untuk pakaian saya. Bukan sahaja lengan saya terdedah, leher ilusi yang menjunam dan membuka belakang serta bahagian belakang pasangkan bermaksud bahawa saya terpaksa melihat bersandar dari setiap sudut. Selama dua bulan yang akan datang, saya muncul dengan rambut saya dihirup untuk bekerja selama 60 minit, tiga kali seminggu, tidak kira jika saya letih, digantung atau terlalu sibuk. Setiap kali, kita akan bermula dengan pemanasan dinamik (berfikir lutut tinggi dan berjalan lunges), kemudian hari-hari penggantian kardio dan menguatkan-semua dengan Celia tercinta saya sebagai matlamat utama.

Undur: 4 Bulan

Sekarang bahawa saya mempunyai pakaian, saya juga tahu bagaimana saya lakukan-dan tidak mahu memakai rambut saya. Saya membayangkan sisi rambut berambut panjang menyapu bahu kanan saya dalam gelombang jari yang mengalir. Maksudnya, saya perlu membesar rambut saya selama mungkin supaya saya tidak kehilangan panjang dari menarik semua ke satu sisi. Saya telah membuat temujanji dengan Bumble & Bumble stylist rambut Denise McLaughlin di daerah Meatpacking untuk menjelaskan visi saya dan menunjukkan gambarnya yang terpesona dan berpeluk belakang pakaian saya yang tidak dapat disembunyikan di belakang rambut saya. Beliau meletakkan saya pada protokol trim ketat minggu ke-8 untuk mengakhiri hujung mati dan mencegah kerosakan, yang membolehkan rambut saya tumbuh dan masih kelihatan sihat.

gambar

John Herr

Sesi berpeluh tiga kali seminggu dengan Mark terus. Sebulan di dalamnya, bukannya hanya dapat melaksanakan lima pushups yang sempurna, saya boleh melakukan sepuluh sementara dia menambah sebuah band rintangan di pinggang saya juga. Sebagai gantinya menimbulkan permulaan biasa, saya mula melakukan, dia akan memaksa saya memegang berat sepuluh pound sekarang, dan tekan dada dengan 25 dan bukannya 15 pound dumbbell. Saya menjauhkan diri dari skala, memilih untuk menilai keputusan saya dengan seberapa mudah seluar saya melepaskan dan berapa cepat saya dapat melalui letupan kardio tanpa henti.

Undur: 3 Bulan

Saya telah menjadi Bootcamp-er Barry selama beberapa tahun, namun kehadiran saya telah mengalir dan mengalir. Saya sedar tentang manfaat badan latihan HIIT dan Barry tidak mengecewakan. Sekarang saya kembali ke bandar sepenuh masa, saya mula menempah kelas latihan kardio dan latihan selama tiga puluh tiga kali seminggu untuk menggantikan pelatih peribadi saya satu-satu dan menyimpannya sepanjang bulan berikutnya juga. Selepas itu, saya meningkatkan sesi 4-5 kali seminggu pada bulan terakhir yang membawa kepada hari perkahwinan saya.

Sebagai seorang penulis kecantikan dan kesihatan, saya telah mendengar berulang-ulang dari pakar-pakar bahawa apabila kehilangan kelebihan lemak, kita sebenarnya adalah apa yang kita makan. Sehingga anda cuba memukul gim atau basikal selama 60 minit beberapa kali seminggu, latihan sahaja tidak boleh membalikkan kesan orang miskin (baca: karbohidrat, kalori dan diet sarat gula). Dengan 90 hari untuk pergi, saya tahu bahawa saya tidak boleh memulakan diet yang bersih sekali lagi, kerana itu tidak sepenuhnya lestari, tetapi saya mula membuat tweak yang bijak dan boleh dilakukan. Pertama, bertukar karbohidrat pada a.m untuk protein (yoghurt Yunani biasa dengan pisang yang dihiris, telur dadar dengan sayuran atau Juice Generation Peanut Butter Split smoothie) serta memotong pengambilan alkohol hingga tiga hari seminggu. Pada pemasangan pertama saya, ketika saya masih tahu saya lebih banyak yang perlu dilakukan, saya pergi Spanx secara percuma dan secara visual mengasah di mana saya perlu untuk meningkatkannya (perut dan lengan!).

Undur: 2 Bulan

Bagi saya, bersama dengan pakaian, rambut dan kulit saya adalah dua komponen penting untuk melengkapkan pandangan saya. Pasti, solek adalah penting, tetapi ia akan datang secara semula jadi jika kulit saya cantik. Oleh kerana rambut saya tidak akan turun dan mengalir, ia perlu berada dalam keadaan yang menakjubkan. Sama seperti gambar saya, mereka juga berada di paparan penuh. Saya mahu warna rambut saya betul-betul betul-betul: berambut perang yang terang dan tidak sama sekali tidak sopan. Saya menempah temujanji dengan colorist Arrojo Taylor Kline yang dilukis di atas kepala yang penuh dengan sorotan, kemudian melemparkan naungan sedikit lebih dalam untuk melukis kepingan gelap, dan kemudian selesai dengan toner. Tiba-tiba, berambut perang letih saya adalah Kate Hudson bersemangat. Dia memberitahu saya untuk menggunakan perapi ungu 1-2 kali seminggu (seperti topeng rambut Christophe Robin kegemaran saya untuk rambut Bayi Blonde) dan datang untuk sentuhan mini sehingga dua minggu sebelum.

Walaupun rambut saya seperti leher tidak hanya panjang tetapi juga tebal dan penuh, kuku saya berada dalam keadaan pembunuhan yang berterusan, pecah di bawah kulit saya sebelum mereka mempunyai peluang untuk berkembang. Untuk membuat petua foto saya siap, saya memukul kedai ubat untuk vitamin prenatal One-A-Day over-the-counter. Saya muncul satu setiap satu dan melemparkan beberapa dalam beg saya untuk pergi. Selepas sebulan, saya mempunyai kuku yang panjang, seperti saya tidak pernah mempunyai dalam hidup saya.

Selepas berjalan melalui laut DVF dan Philip Lim, saya berjumpa Blink Brow Bar di Saks Fifth Avenue. Saya menjelaskan bahawa saya mahukan sambungan bulu mata bukannya memakai terpaku pada falsies kerana semua orang mendakwa anda memerlukan panjang untuk mata anda menonjol dalam gambar, tetapi saya bukan peminat kesan palsu. Pakar kening, Sabah Feroz, memberitahu saya berbaring di kerusi berbaring dan menutup mata saya. Satu jam kemudian, saya mengembang mata saya kepada bulu halus yang bukan sahaja panjang, penuh dan sempurna tamat, tetapi mencipta uptick semulajadi di sudut-sudut dan tidak dapat dikesan sepenuhnya.

gambar

John Herr

Undur: 1 Bulan

Dengan bilangan kulit glycolic muka-leher tangan saya sekarang di digit dua, saya menunjuk kepada dua garisan di dahi saya dan di antara alis saya yang berada di sana walaupun ketika wajah saya berehat. “Ia adalah masa untuk Botox perkahwinan anda,” kata Dr Schultz. Selepas beberapa helang dan sepuluh minit dengan aiskrim, saya sedang dalam perjalanan ke kulit licin yang kelihatan secara semulajadi.

Saya menganggap diri saya mahir dalam pelbagai latihan, dan sekarang, selepas beberapa bulan papan dan jongkong dan sprint, saya pasti lebih kuat daripada ketika saya memulakan rancangan ini. Apabila kawan saya yang super fit memberitahu saya bahawa SLT (bermaksud untuk menguatkan, memanjangkan dan nada) adalah tiket untuk mengukir terakhir kurva yang saya inginkan, saya segera mendaftar. Saya melakukan Cabaran SLT kegemaran mereka, di mana ahli-ahli telah bersumpah untuk mendapatkan ‘megaformer’ mereka (pada dasarnya mesin Pilates yang disegarkan) tiga kali seminggu selama sebulan paling sukar. Bersenam. Daripada. Saya. Kehidupan. Lengan, kaki dan teras saya disasarkan seperti tidak pernah sebelum ini. Ia betul-betul apa yang saya perlukan untuk mengambil kurva-sentris Celia saya ke peringkat seterusnya dan ia tidak mengecewakan. Selepas empat minggu dan 12 sesi, perut saya menjadi lebih rata, lengan saya lebih pahat dan saya bersumpah, anda dapat melihat paha saya melalui lulu tanpa lentur.

Undur: 3 Minggu Sebelum

Kulit saya kelihatan hebat. Tetapi walaupun terkena SPF 50 seperti itu tugas saya tidak dapat berhenti hujung minggu di Florida daripada mengambil kulit saya menjadi ekor, memulakan kes yang belum pernah dilihat melasma. Saya panik. Semua bulan pelantikan kulit untuk apa-apa! Seorang kawan menunjuk saya ke arah terapi cahaya yang dikenali sebagai Clear + Brilliant dengan Gervaise Gerstner, MD. Saya memastikan sesi silih ganti dengan kulit glikolisis saya untuk memberi masa kulit saya pulih. Selepas satu pas cahaya merah yang dipanaskan pada kulit saya dan aiskrak selama kira-kira lima minit, saya meninggalkan pejabat hanya sedikit merah jambu. Dalam tempoh tiga jam selepas rawatan, tidak ada kesan merah. Dan beberapa hari kemudian, saya melihat bahawa bulatan coklat besar pada setiap tulang pipi saya tidak begitu menonjol, dan saya dengan segera menempah sesi susulan selama dua minggu akan datang.

Pada ketika ini, saya dapat melihat sepenuhnya perubahan tubuh saya. Nada otot dalam lengan, perut dan kaki saya lebih jelas dan saya dapat kuasa melalui latihan dan cuba versi yang lebih sukar bergerak juga. Saya meneruskan sesi enam hari seminggu, menyeru rakan-rakan yang sesuai untuk menyertai saya sebanyak mungkin untuk memastikan saya memberi tumpuan dan motivasi.

Undur: 2 Minggu

Minggu ini adalah mengenai penyelenggaraan. Saya berpindah ke tempat kedua untuk glycolic kulit terakhir dengan Dr. Schultz. Kemudian dalam seminggu, saya berhenti masuk untuk melihat Dr Gervaise yang mencadangkan kami melakukan rawatan Clear + Brilliant yang kedua, tetapi kali ini untuk mengurangkan saiz liang tidak menyasarkan pigmen yang menggunakan tahap cahaya dan haba yang berbeza dan tidak akan terlalu banyak pada kulit saya. Saya mendapat pelengkap bagaimana kulit saya kelihatan dengan solek sifar pada (saya memakai NONE selama dua minggu yang lalu untuk memastikan pori-pori sepenuhnya jelas), dan dengan latihan harian saya memakan masa-masa saya (bergantian antara kelas Bootcamp dan SLT Barry) dan cahaya semulajadi, saya bahkan tidak memerlukan pelembap warna atau kemerahan. Di salon Arrojo di TriBeCa, saya mendapat sentuhan warna yang cepat untuk menghilangkan kebanggaan yang tidak dapat dielakkan dalam beberapa minggu kebelakangan ini, dan Taylor membawa saya berambut pirang kembali ke tempat yang sempurna.

gambar

John Herr

Countdown: 1 Minggu

Fokus utama saya ialah menjaga kulit saya di cek. Saya memeriksa setiap liang setiap pagi dan malam untuk memastikan tiada apa-apa yang membakar di bawah permukaan yang boleh menyebabkan isu-isu utama hari-hari. Dr Schultz memberikan saya satu trifecta kulit terakhir dan menyelesaikan masalah pelarian yang berpotensi menakutkan yang terbentuk di tulang belakang kanan saya. Dr. Gerstner menegaskan bahawa jika dia saya, dia akan benar-benar melakukan yang terakhir Clear + Brilliant untuk memecahkan mana-mana pigmentasi yang tinggal berhampiran permukaan. Oleh kerana saya tidak mempunyai reaksi buruk dua kali lagi, saya juga merasa yakin ia akan selamat untuk melakukan yang terakhir ini pada hari perkahwinan saya. Pada masa yang lalu kulit terbaik dalam hidup saya selesai!

Oleh kerana fikiran saya berlari ke mana-mana kejadian yang berpotensi pada masa lalu, saya fikir berpeluh. Jika kecemasan saya menembusi bumbung, kelenjar peluh saya boleh menendang ke arah berlebihan. Mempunyai bulatan basah di gaun saya adalah pemikiran yang menakutkan bahawa saya tidak berisiko. Dr. Paul Jarrod Frank memanjat saya pada hari yang sama dan setelah menahan ketiak saya selama 20 minit dengan krim topikal, dia melakukan beberapa suntikan cepat di seluruh kawasan itu. Peluh? Apa peluh?

Dengan berbulan madu saya di St Barths, saya akhirnya akan memakai baju panas Eres yang panas dan baru. Saya telah memesan lilin Bikini Brazil di pusat bandar Haven Spa, saya pergi kerana sikap tidak sopan namun menghiburkan mereka semasa pengalaman yang luar biasa.

Semua orang telah memberitahu saya bahawa minggu yang sampai ke majlis perkahwinan adalah apabila saya akan melihat hasil kerja saya. Walaupun ini memang benar, saya tahu bahawa saya masih mahu berpegang pada pelan saya dan saya tidak akan menoleh sehingga saya duduk di kolam renang di St Barths. Melanjutkan ke alkohol, gula, dan karbohidrat yang sederhana, saya mengarahkan lima hari Sakara Life, program penghantaran makanan berasaskan tumbuhan selebriti dan model yang menghantar hidangan pra-dibuat dan sempurna yang dapat saya makan dengan mudah di rumah dan di rumah tanpa menekankan bagaimana memasak atau makan bersih. Permainan. Penukar. Saya berasa lebih ringan, kurang kembung dan kelihatan lebih leaner. Mengambil perancangan makanan di luar pinggan saya berasa seperti kelegaan seperti yang saya terfokus pada senarai pemeriksaan minit terakhir: carta tempat duduk, nama jadual, hiasan dan perancangan makan malam rehearsal.

Undur: 24 Jam

Pada waktu pagi, saya terbangun pada jam 6 pagi dari adrenalin dan kegembiraan yang murni (tiada penggera diperlukan). Semasa rambut dan solek, saya tidak dapat memikirkan memakan salah satu bagel dari paparan sarapan pagi yang besar untuk rombongan wanita saya. Tetapi, saya tahu satu perkara: saya akan makan di majlis perkahwinan. Kekacauan dan jadual foto dan upacara yang ketat akan dilakukan tidak lama lagi, dan suami saya dan saya akan dapat berkongsi hidangan pertama kami bersama-sama. Saya juga tidak sabar untuk mendapatkan tangan saya yang sudah berkahwin pada kaca (atau dua atau tiga!) Sampanye. Tetapi, setiap kali saya duduk untuk merapatkan ayam panggang Perancis, kentang dan keranjang roti artisanal, kami dikelilingi oleh para penatua dan orang tersayang. Saya mahu mengambil semuanya; Rasakan masa, bukan makanan. Oleh itu, kelaparan pada 1 pagi dan selepas melepaskan gaun tercinta saya, saya berlari ke dapur dan merebus sebotol air besar. Sam dan saya masing-masing memakan semangkuk pasta dan membasuhnya dengan segelas Moet menghadap lautan sebelum menuju katil, penuh cinta.

Loading...