Emma Stone Golden Globes Hair How To – Best Beauty Kijkt naar de 2015 Golden Globes

beeld

Getty Images

Emma Stone verscheen op het rode tapijt van Golden Globes en zag er verbluffend mooi uit in een Lanvin jumpsuit die haar coole meisjeshaar inspireerde. “Ik zag de jumpsuit en het is waarschijnlijk mijn favoriete stuk dat ze ooit gedragen heeft,” zei haarstylist Mara Roszak, die met Stone werkt voor elke verschijning en vertelt ons dat ze niet denkt dat de ster meer dan eens hetzelfde kapsel heeft gedragen. “De jumpsuit heeft een element van chique verfijning en ik wilde dat het haar dat vertegenwoordigde, om modern en moeiteloos te zijn.” Vanaf de voorkant leek het op de actrice, genomineerd voor haar rol in Birdman, droeg gewoon simpele, zachte golven, maar de achterkant vertelde een ander verhaal. “Ik zag deze haarspeldjes bij Colette in Parijs – ze heetten Hair Designaccess – en ik pakte een dunne, zilveren achterkant,” zei Roszak. “Het was meer voor het uiterlijk dan voor de functie.” De baret was een aanvulling op de glinsterende bovenkant van haar outfit en zorgde voor een stijl die Stone niet zou hoeven te bedenken om de hele nacht op te kloppen.

beeld

Instagram

Hier ziet u hoe u het uiterlijk kunt krijgen:

1) “Voor Emma gaat het allemaal om het creëren van textuur,” zei Roszak, die wachtte tot haar haar meer dan half droog was voordat ze L’Oreal Paris TXT It Mistte..

2) Roszak gebruikte een ghd stijltang om verwarde golven rondom het hoofd te creëren en besproeide vervolgens Blow Dry It LongWear Spray, “in feite een droge shampoo die heel licht en zeer droog is, wat goed is voor het volume houden”, helemaal opnieuw.

3) Omdat het regende, beveiligde ze de look met Lock It Weather Control Hairspray voordat de haarspeld werd bevestigd rond een klein gedeelte in het midden van de achterkant.

Loading...