Jenna Coleman introduceert blond haar voor de nieuwe tv-serie The Cry

Jenna Coleman heeft net haar blonde kapsel debuteerd in een foto op Instagram terwijl ze zich voorbereidt op het filmen van psychologisch tv-drama Het huilen.

De 31-jarige Victoria actrice plaatste het beeld van haarzelf met lichter haar terwijl ze een exemplaar van de Helen FitzGerald-roman vasthield waarop haar nieuwe serie is aangepast.

Bekijk dit bericht op Instagram

Downunder #TheCry

Een bericht gedeeld door Jenna Coleman (@jenna_coleman_) op

Ze leek ook op een vlucht naar Australië te zitten, terwijl ze het bijschrift toevoeg: “Onderaan #Het huilen.”

De aangrijpende vierdelige serie – die zich afspeelt in Glasgow en Melbourne – beschrijft de ineenstorting van een huwelijk in de nasleep van een tragedie, met aandacht voor de mythen en waarheden van het moederschap.

Coleman neemt de leiding als Joanna, een jonge beladen moeder wiens leven in rep en roer stort als haar baby wordt ontvoerd in een klein landelijk stadje in Australië.

Jenna Coleman

Getty

Zij en de gekke echtgenoot Alister (gespeeld door Ewan Leslie) worstelen om het hoofd te bieden, terwijl ze onder intens openbaar toezicht worden gestuwd terwijl ze trachten hun persoonlijk trauma te verwerken en hun huwelijk in stand te houden.

Acteur Ewan speelde laatst de door Nicole Kidman’s vervreemde echtgenoot in BBC Two’s Top van het meer.

Bij het landen van haar deel Het huilen, Coleman vertelde het BBC: “Ik las het script van Jacquelin Perske voor het eerst in een vliegtuig.

“Het voelde alsof ik een koorddanser maakte, van pagina naar pagina racete, verontrustend, onkenbaar, ongemakkelijk en opwindend … Ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan en naar het scherm te brengen.”

Claire Mundell, creatief directeur van Synchronicity Films, voegde toe: “We zouden niet blijer kunnen zijn om met de BBC en het uitstekende talent van onze schrijver Jacquelin Perske te werken, om de fascinerende roman van Helen FitzGerald te brengen. Het huilen naar het kleine scherm in wat een emotionele achtbaan van een verhaal zal zijn. “

Ondertussen zal Coleman haar rol als Koningin Victoria in de derde reeks van het drama van de ITV-periode opnieuw laten horen.

Loading...