Goop Vitamins Review – Gwyneth Paltrow lanceert Goop Vitamins

In een beweging die absoluut niemand verbaast, zijn de nieuwste productonderneming van Goop en Gwyneth Paltrow … vitamines! Maar niet zomaar vitamines – vier gerichte dagverpakkingen die problemen aanpakken die vooral vrouwen treffen, zoals vermoeidheid en postnatale uitputting van voedingsstoffen. De supplementen zijn ontwikkeld in samenwerking met de go-to artsen van Goop en willen de chaos en verwarring van de vitaminegang doorbreken.

“Ik heb het grote geluk dat ik naar de dokter kan gaan, een bloedtest kan ondergaan en hij kan me vertellen dat je een tekort hebt in x, y en z. Maar voor veel vrouwen is het niet zo toegankelijk”, zegt Paltrow. “We dachten goed, zou het niet verbazingwekkend zijn als we onze relaties, nieuwsgierigheid en relaties met onze artsen zouden kunnen benutten en echt gerichte oplossingen zouden kunnen creëren?”

Bekijk dit bericht op Instagram

Kijk omhoog☝We geven onze Instagram-volgers al vroeg toegang tot shop goop Wellness on Stories. ��: @dimitrinewman #ingoophealth

Een bericht gedeeld door goop (@goop)

De pillenpakketten zijn als volgt: Balls In The Air bevordert de algehele gezondheid en het welzijn met Beta-Carotenen, Vitamine C en Vitamine E, dus beschouw het als uw dagelijkse multivitaminen. High School Genes is een metabolisme-booster voor vrouwen die door de menopauze gaan. Waarom ben ik zo Effing moe? wint niet alleen de prijs voor de beste naam, maar is ook boordevol B-vitaminen om je energieniveau te helpen reguleren. En tot slot is er The Mother Load, een pre- en postnatale vitamine. “Er was een stukje inhoud op Goop over postnatale uitputting en het ging viraal. We beseften dat wauw, vrouwen baby’s hebben en niet het gevoel hebben dat ze herstellen. We hebben met de dokter van het stuk gewerkt, Dr. Serrallach , om dit te ontwikkelen om vrouwen weer op het goede spoor te krijgen, “zegt ze. Elk wordt geleverd in een maandelijks pakket van 30 en verkoopt voor $ 90.

Maar omdat dit Goop en Paltrow zijn waar we het over hebben, moest ik vragen: wat zou je zeggen tegen sceptici? Kunnen we niet gewoon onze vitaminen en mineralen uit voedsel halen? “Ik zou zeggen dat ik 100 en 200 jaar geleden absoluut daarmee akkoord ging, maar we leven in een wereld die een veel zwaardere giftige lading heeft dan onze grootouders werden blootgesteld. We hebben veel potentiële dingen in onze voeding die ontstekingen veroorzaken, de darmgezondheid niet optimaliseren en het moeilijk maken om bepaalde voedingsstoffen te absorberen. Je hebt ook een probleem waarbij fruit en groenten vroeg worden geplukt, op vrachtwagens worden gezet en aan het rijpen zijn op vrachtwagens. veel voedingsstoffen verwerken, en er is uitputting van voedingsstoffen in de bodem. De consensus lijkt te zijn dat we allemaal een beetje tekortschieten. “

In de ogen van Paltrow komt het allemaal neer op hoe je je voelt. “Als je bepaalde klachten hebt die onze regimes aanpakken, zal het je zeker geen kwaad doen,” zegt ze.

Goop Wellness-vitamines, $ 90 voor 1 maand, Goop.com.

Loading...