Cara Dapatkan Rambut Berombak – 4 Langkah untuk Rambut Berombak Sexy

gambar

Getty Images

Cincin yang digilap Giselle pernah menjadi kenyataan terakhir dalam rambut mesti ada. Tetapi pemerintahannya berakhir. Sekarang, ini semua membiarkan rambut longgar dan menjadi sedikit dibatalkan. Tommy Buckett, selebriti penggemar selebriti untuk Garnier Fructis di Serge Normant Salon di New York City, berkongsi bagaimana menguasai gaya baru yang menarik pada gaya yang menarik secara universal.

Pertama, benar-benar berita baik: anda boleh memotong masa gaya anda separuh. “Untuk mewujudkan gelombang yang telah kami lakukan selama bertahun-tahun, anda perlu terlebih dahulu melakukan satu letupan yang teliti kemudian berhati-hati kembali dengan besi pengeriting,” kata Buckett. Tetapi jangan lupa semua itu: “Apa yang perlu anda lakukan adalah rambut kasar dan keriting rambut runcit dengan tangan anda, bungkus kepingan kecil di sekeliling jari anda atau gunakan penyebar untuk menonjolkan gelombang semula jadi rambut,” katanya..

Meningkatkan bentuk melekat anda. “Anda mahu rambut yang mempunyai lekuk sedikit tegak, yang memberikan kesan yang lebih semula jadi, rapi,” jelas Buckett. Sediakan rambut lembap dengan sedikit mousse atau semburan pantai jika rambut halus normal; gunakan krim curl yang lebih berat untuk helai tebal dan kasar. Untuk kedua-duanya, pastikan untuk menambah beberapa produk kepada akar untuk mengangkat beberapa dan merata penggunaan beberapa di seluruh badan rambut juga.

Kembali ke dalam dan hanya sekeping sempurna. “Rambut cantik bergelombang sangat boleh dicapai kerana ia bukan mengenai gelombang simetri,” katanya. Ambil besi yang besar sehingga anda mendapat bentuk longgar (1.5 inci untuk gaya yang lebih pendek; 2 inci untuk rambut yang lebih lama). “Anda tidak boleh membungkus rambut lebih daripada dua kali-dan mula di tengah-tengah pada helai supaya tidak bergulung ke akar,” kata Buckett. Dan ambil pelbagai bahagian saiz, bukan setiap potongan rambut di kepala anda dan biarkan ujungnya keluar-semua yang membentuk bentuk yang lebih dipercayai.

Jangan takut tekstur tambahan palsu. Ada yang memilikinya, dan ada yang tidak. Nasib baik, itulah yang dimaksudkan untuk syampu kering dan semburan berasaskan garam. “Saya suka menyembur semburan tekstur melalui rambut selepas penggantian rambut,” kata Buckett. “Kekasaran kecil dan tidak mempunyai setiap helai di tempat adalah titik.”

PRO WAVE ESSENTIALS:

Garnier De-Constructed Beach Text Texturizing Spray, $ 5.99, di kedai ubat (tersedia Januari 2014)

Oribe Wave Beach and Shine Beach Spray, $ 37, oribe.com

Sachajuan Ocean Mist, $ 28, sachajuan.com untuk peruncit

Berkaitan: Ketahui cara mendapatkan gelombang dengan penggelek panas!


Loading...