Zie Sophie Turner in X-Men: Dark Phoenix – X-Men Dark Phoenix Sophie Turner als Jean Gray

We zullen misschien tot 2019 moeten wachten om Sophie Turner weer als Sansa Stark te zien, maar we krijgen nu al grote aanwijzingen over haar rol in een ander project, zoals Jean Gray in X-Men: Dark Phoenix. De nieuwste foto van de superheldenfranchise, uitgegeven door Entertainment per week, plaagt Turner als jonge Jean, die letterlijk in vlammen opbreekt, met vonken die uit de scheuren op haar huid flakkeren.

Excuseer ons terwijl we onze kaken van de vloer halen.

beeld

Twentieth Century Fox / Entertainment per week

Turner debuteerde voor het eerst in de rol van Gray in 2016’s X-Men: Apocalypse. Dark Phoenix, haar eigen spin-offfilm, deels gebaseerd op de strip van Chris Claremont, geeft een nog diepere blik op de onbeheersbare en soms destructieve telepathische vermogens van haar personage. Het publiek zag een vergelijkbare verhaallijn in 2006’s Het laatste verzet, toen Famke Janssen een volwassen Jean portretteerde, maar het scenario opzij zette Gray’s subplot en de film werd niet goed ontvangen. Simon Kinberg, die schreef Het laatste verzet, krijgt een tweede kans als schrijver en regisseur voor Dark Phoenix.

De film speelt zich af in 1992, ongeveer 10 jaar na de gebeurtenissen in Apocalypse, en functies niet-X-Men-personages – Charles Xavier (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Storm (Alexandra Shipp) Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Quicksilver (Evan Peters) – omdat ze handelen met hun hervonden rol als nationale helden, Entertainment per week rapporten.

Bekijk dit bericht op Instagram

#JeanGrey verlicht de volgende #XMen-film. ✨ We hebben exclusieve nieuwe first-look foto’s van #DarkPhoenix, de aankomende film in de # Marvel-superheldenreeks met in de hoofdrol @sophiet. �� Klik op de link in onze bio om ze allemaal te zien! ��: TWINTIGE EEUWSVIS

Een bericht gedeeld door Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) op

De bende neemt hun eerste reis naar de ruimte in de film, maar een zonnevlam raakt hun straal en de energie wekt een krachtige, sinistere kracht in Jean-The Phoenix, die dreigt haar volledig over te nemen en de X-Men te verdelen. Turner bestudeerde schizofrenie en meerdere persoonlijkheidsstoornissen om zich voor te bereiden op deze moeilijke, vluchtige rol.

De film bevat met name “een enorme draai halverwege die onherroepelijk de loop van de franchise zal veranderen”, EW rapporten. Wat het ook is, het helpt maken Dark Phoenix de “meest emotionele” en “meest pathos-gedreven” X-men-film, volgens McAvoy.

‘Het gaat over het vlindereffect van dit gebeuren,’ zei Turner EW. “Wat gebeurt er wanneer de persoon van wie je het meest houdt in duisternis valt?”

X-Men: Dark Phoenix treft theaters op 2 november 2018.

Loading...