Olympic Luger Chris Mazdzer is je volgende crush – Chris Mazdzer Twitter-reacties

Terwijl de wereld de Olympische Winterspelen van 2018 nauwlettend heeft gevolgd, hebben sommige dorstige kijkers een aantal nieuwe atletische oogjes opgemerkt. Het nieuwste om aandacht te krijgen? Amerikaanse sloerie Chris Mazdzer.

De 29-jarige Pittsfield, MA native is geen nieuwkomer. Hij heeft eerder deelgenomen aan de Olympische Spelen van 2010 en 2014 in Vancouver en Sochi, respectievelijk, maar dit markeert zijn tijd om uiteindelijk een medaille te scoren. Mazdzer verdiende zilver in het enkelspel op zondag en maakte geschiedenis als de eerste Amerikaanse man die een medaille won in de sport, sinds het Olympische debuut in 1964, NPR rapporten.

“Ik heb de afgelopen twee jaar ruzie gehad en het laat maar zien: geef nooit op, als je verliest, blijf vechten,” vertelde hij NBC na de race.

Maar het internet was al overeind voor de smerig-faced atleet, nog voor zijn historische overwinning. Lees de dorstigste tweets hieronder door:

Zelfs onze favoriete Olympische commentator, Leslie Jones, deed mee aan het plezier:

Helaas voor Mazdzer-fans is de atleet al bezet. Chris heeft een vriendin met de naam Mara Marian en ze is een geweldige cheerleader. Ze steunde haar man voor zijn race in Peyongchang, terwijl ze zich volledig gekleed had in rode, witte en blauwe kleding..

En alleen al om je hart nog wat meer pijn te doen, brak Mazdzer zijn persoonlijke regel voor niet-lange afstanden alleen voor haar. “Ik zei tegen mezelf dat ik geen langeafstandsrelatie wil, maar ik heb deze zomer iemand ontmoet en het is net dammit – ‘Ik zou een lange-afstandsrelatie met je hebben’, vertelde hij. Wekelijks vorig jaar. En ze laten het echt werken.

BRB, huilend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Na bijna niet geslapen te hebben, de dag doorbrengen in interviews met elk netwerk en elke publicatie ooit en zijn ZILVEREN MEDAILLE ontvangen vandaag … was Chris live op @todayshow helemaal vanuit Pyeongchang! # pyeongchang2018 #olympicmedalist

Een bericht gedeeld door Mara Marian (@mara_marian) op

Loading...