Erica Sinclair is het beste personage in Stranger Things Seizoen 2 – Priah Ferguson speelt Lucas’s Sister

Waarschuwing: deze post bevat spoilers over Stranger Things Seizoen 2.

Naast het herenigen van de Hawkins-bende, Stranger Things 2 introduceerde een aantal nieuwe karakters, zoals de nieuwe vriend van de jongens Max, de vervreemde zus van Eleven, Kali, en Joyce’s nieuwe vriend Bob (RIP). Hoewel ze allemaal geweldige toevoegingen aan de serie waren, werd niemand vergeleken met het kleine zusje van Lucas, Erica Sinclair.

Bekijk dit bericht op Instagram

The Sinclairs ❤️ #strangerthings # strangerthings2 #netflix #priahferguson #karenceesay #calebmclaughlin #arnellpowell #mayhementertainmentpr

Een bericht gedeeld door Priah Ferguson (@priahferguson) op

Deze godin van de lagere school snelt snel terug, roept haar broer op met zijn rare hobby’s, werpt op ongepaste wijze schaduw naar zijn vrienden en heeft de wenk van een volwassen vrouw terwijl ze haar woorden verdedigt als ‘alleen de feiten’. Met andere woorden, ze is precies wat je zou haten in een kleine zus en alles wat je zou willen in een alter ego.

Het sympathieke nieuwe personage wordt gespeeld door Priah Ferguson, die eerder verscheen in FX’s Donald Glover-gemaakt Atlanta en PBS’s Mercy Street. In een recent interview op De Bert Show, ze zei dat ze ongeveer een jaar geleden auditie deed en de rol belandde en het sindsdien geheim moest houden. Nu dat ze aan is Stranger Things, ze kan beter nergens heen gaan.

Het internet werd bijna meteen verliefd op haar. Er waren veel waarderingsplaatsen:

Kijkers werden verliefd op haar antwoord op Dustin’s (Gaten Matarazzo) oproep voor een Code Red. “Code: mond dicht”. Brandwond.

Eerlijk gezegd won ze de harten van Twitter met haar eerlijke wreedheid:

Meer Erica in seizoen 3, alsjeblieft!

Loading...