Emma Stone’s La La Land-jurk is feitelijk geïnspireerd door een van haar beste rode loperlooks

Een deel van wat maakt La La Land zo boeiend is dat het de charme van Old Hollywood in het huidige leven in Los Angeles laat doordringen. Dat idee geldt in de muzikale cijfers en technicolor eerbetoon van de film, maar het is het meest duidelijk in de kostuums, van flowy vintage jurken Emma’s aan de magere stropdas van Ryan Gosling en vleugel-tipped schoenen. Kostuumontwerper Mary Zophres, die de sterren al in retro-gewaad heeft aangekleed Maffia groep in 2013, stylen Stone en Gosling nogmaals voor deze film.

Hoewel Zophres zich liet inspireren door muziekfilms uit de jaren ’60 voor La La LandZijn kledingkast, ze had een moderne muze als het ging om een ​​van Stone’s opvallende uiterlijk op het scherm – die gele bloemenjurk (zie hierboven). Zophres onthulde dat ze de jurk uit de jurk van Atelier Versace had gebaseerd die Stone droeg Fantastische Spider-Man 2 première in 2014.

beeld

Getty Images

“Het is prachtig op Emma en ik gooide [die kleur] naar Damien [Chazelle, de regisseur] voor die reeks,” vertelde ze fashionista. “De actrice werd verliefd op het na hun eerste montage,” zei Zophres. En ondanks zijn couture-inspiratie, was Stone’s jurk zelf alleen gemaakt van polyester van Jo-Ann Fabrics met een “Matisse-geïnspireerd” bloemenpatroon dat met de hand is geschilderd.

La La Land en de Spider Man première is niet de enige keer dat Stone verdoofd in kanariegeel is. De roodharige heeft een geschiedenis van kiezen voor de zonnige schaduw voor een rode loper.

De actrice droeg ook de schaduw in een Giambattista Valli shift jurk met gegolfde mouwen bij het Women in Entertainment-ontbijt van The Hollywood Reporter deze week…

beeld

Getty Images

… en op een Rochas-jurk bij de hand en voetafdrukceremonie met Ryan Gosling een paar dagen eerder.

beeld

Getty Images

Maak je klaar om Emma Stone die goudsbloemenjurk tot leven te zien komenLa La Land opent vandaag in de theaters. Bekijk de trailer hieronder.

[contentlinks align = “center” textonly = “false” numbered = “false” headline = “Related% 20Story” customtitles = “Emma% 20Stone’s% 20Best% 20Looks% 20” customimages = “” content = “gallery.8253”]

Loading...