Downton Abbey Cast herenigt zich voor nieuwe film – The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society Trailer

Downton Abbey fans zijn in voor een traktatie in 2018. Terwijl we allemaal niet-zo-geduldig wachten op de ambtenaar Downton Abbey film om eindelijk te gebeuren, een nieuwe film komt in april die verschillende castleden van de populaire tv-serie herenigt.

Gebaseerd op de New York Times bestsellersboek van Mary Ann Shaffer en Annie Barrows, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society volgt auteur Juliet Ashton terwijl ze reist naar Guernsey, een van de Kanaaleilanden tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, om haar nieuwe project te onderzoeken.

Zoals de trailer laat zien, besluit Juliet te bezoeken bij het ontvangen van een brief van een fan van haar boek, die haar vertelt dat zijn familie en vrienden een geliefde boekengroep op het eiland runnen. Met de Tweede Wereldoorlog vlak achter hen besluit Juliet te schrijven over de ervaringen van de club in door de nazi’s bezette Guernsey. En als de aanhangwagen iets is om te overleven, ontmoet ze onderweg een aantal extreem knappe mannen.

Naast Goode en James omvat de cast ook Downton Abbey favorieten Jessica Brown Findlay, die Lady Sybil Branson geboren Crawley en Penelope Wilton speelde, die Isobel Crawley speelde.

De film schittert ook Michiel Huisman, beroemd om zijn rollen in tv-shows zoals Game of Thrones, Nashville, en Treme en films zoals Het tijdperk van Adaline.

Er is momenteel geen Amerikaanse releasedatum ingesteld voor de film, maar deze komt waarschijnlijk in april 2018 uit in het Verenigd Koninkrijk. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society is zo’n populair boek over de hele wereld, het is veilig om te zeggen dat de film later in 2018 zou moeten verschijnen.

Kopen The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, $ 11, amazon.com. Kopen

Loading...