Beste Britse tv-programma’s op Netflix – Britse tv-series om nu te streamen op Netflix

1) Broadchurch

David Tennant en Olivia Colman spelen detectives die onderzoek doen naar de moord op een jonge jongen en een kleine stad die worstelt om zijn dood tegemoet te treden.

2) Bel de vroedvrouw

Verteld door Vanessa Redgrave, Bel de vroedvrouw volgt een groep verloskundigen die in de jaren vijftig de aandacht vestigen op de vrouwen en kinderen van Oost-Londen.

3) Derek

In een Golden Globe-genomineerde uitvoering speelt Ricky Gervais Derek, een eigenzinnige verpleeghuisassistent geobsedeerd door beroemdheden.

4) De val

In Belfast, Noord-Ierland, is Jamie Dornan overdag een rouwconsulent en ‘s nachts een seriemoordenaar, terwijl Gillian Anderson de politieambtenaar is die naar hem op zoek is.

5) De geachte vrouw

Maggie Gyllenhaal speelt Nessa Stein, een Anglo-Israëlische zakenvrouw die vrede wil bevorderen in het Midden-Oosten.

6) Kaartenhuis

Fans van het Netflix-drama met Kevin Spacey en Robin Wright zouden zich moeten richten op de Britse miniseries uit 1990 die het hebben geïnspireerd, met Ian Richardson als Francis Urquhart, de Chief Whip van de Conservative Party in het Verenigd Koninkrijk.

7) Luther

Idris Elba speelt een obsessieve detective die wordt verteerd door zijn werk in een door Emmy genomineerde rol.

8) Het kantoor

Een andere serie die is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk, Het kantoor beschrijft een groep van excentrieke medewerkers bij Wernham Hogg Paper Company. Ricky Gervais speelt David Brent, de Britse tegenhanger van Steve Carrell’s Michael Scott.

9) Het paradijs

Denise Lovett, een klein dorpsmeisje uit Schotland, krijgt een baan bij het eerste warenhuis in Engeland, The Paradise.

10) Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill en Tom Hardy spelen een hoofdrol in deze kroniek van de echte Peaky Blinders-bende, die na de Eerste Wereldoorlog in Engeland opereerde.

11) Ripper Street

Matthew McFayden (Trots en vooroordeel), Jerome Flynn en Adam Rothernberg onderzoeken de beruchte Jack the Ripper-moorden in Oost-Londen.

12) Sherlock

Benedict Cumberbatch brengt de legendarische detective tot leven tegenover dr. John Watson van Martin Freeman in deze moderne bewerking van Sherlock Holmes-verhalen van Sir Arthur Conan Doyle.

13) skins

De controversiële, razend populaire serie die Nicholas Hoult en Dev Patel introduceerde, boekte het leven van een groep tieners in het zuidwesten van Engeland..

Loading...