Tonton The Crown Season 2 Teaser Trailer – Spoilers for The Crown Season 2 Premiere

Musim 1 dari Netflix Mahkota telah dicalonkan untuk pelbagai anugerah, dengan penggambaran Claire Foy dari Queen Elizabeth II memenanginya Golden Globe awal tahun ini. Peminat pertunjukan tidak sabar-sabar untuk menonton ansuran berikutnya, yang disebabkan oleh mengikuti monarki British melalui ’50s dan’ 60s, dan terima kasih kepada Hiburan Mingguan, kami akhirnya mendapat pandangan pertama pada Musim 2. Ia tidak mengecewakan.

Perjalanan Queen Elizabeth dalam Musim 2, Foy memberitahu Hiburan Mingguan, dia “mula sedar dia perlu memberi perhatian lebih kepada kehidupan peribadi … Dia hanya perlu pergi dari satu krisis ke yang lain, dan pada satu ketika, ia adalah kira-kira lima krisis pada masa yang sama dan anda tidak tahu bagaimana dia berjaya bangkit pada waktu pagi. ” Jelas, terdapat banyak drama di hadapan dalam tempoh tertentu kehidupan raja ini.

Musim 2 The Crown

Netflix

Treler baru ini juga memberi kami gambaran pertama Michael C. Hall sebagai JFK dan Jodi Balfour sebagai Jackie Kennedy. Mereka muncul dalam versi fiksyen mengenai apa yang mungkin berlaku semasa lawatan presiden 1961.

Pengarah Stephen Daldry memberitahu Hiburan Mingguan bahawa, dalam episod yang memaparkan Kennedys, “perhatian Queen itu benar-benar pada wanita yang mempesonakan ini-dan bukan hanya kerana menggoda suaminya, tetapi perhatian penuh pada Jackie sebagai fenomena.”

Musim 2 The Crown

Netflix

Turut mendedahkan dalam treler ialah kekasih baru Princess Margaret (Vanessa Kirby), jurugambar masyarakat, Tony Armstrong-Jones, yang dimainkan oleh Matthew Goode yang tak terpuji. Menurut pengarah Daldry, episod baru akan “mengikuti perjuangannya untuk mencari hubungan yang tidak hanya sesuai, tetapi seorang lelaki yang dia rasa dia boleh mencintai.” Ini keadaan yang huru-hara dan mereka menghadapi masalah.

Ini adalah musim lalu, pemain semasa akan memainkan watak mereka; pertunjukan akan menjadi pemain pelakon lama untuk Musim 3.

Musim baru Mahkota tiba di Netflix pada 8 Disember 2017.

Loading...