Sophie Turner Menjelaskan SURA dan Littlefinger di Musim 6 Finale

The Game of Thrones Musim 6 musim lepas meninggalkan Sansa di tempat yang menarik. Dia akhirnya membunuh penyembulnya, Ramsay Bolton; dia akan bersatu semula dengan sebahagian keluarganya, Jon Snow; dan pulang ke Winterfell. Tetapi sementara Jon disambut hangat sebagai Raja di Utara, dia tidak.

Selepas bergelut dengan Knights of the Vale untuk menyelamatkan tentera Jon yang gagal memenangi Battle of the Bastards, dia berharap untuk memuji lebih sedikit-dan kepahitan itu membawa ke permulaan Musim 7. “Pada permulaan musim ini, Dia akhirnya memperoleh kuasa dan penghormatan dari John, tetapi bukan kuasa yang dia benar-benar merasakan bahawa dia layak, “kata Sophie Turner kepada Variety.

Sansa Stark and Jon Snow on Game of Thrones

HBO

Ketika sekutu Stark memuji Jon sebagai penguasa baru mereka semasa kejadian kuat di Great Hall of Winterfell, Sansa dan Petyr Baelish menukar pandangan tegang dari seluruh bilik. Turner menjelaskan maksudnya di belakangnya:

“Anda melihat pertukaran itu, yang kelihatan di antara dia dan Littlefinger, hampir sama seperti ‘Saya memberitahu anda begitu’ dari Littlefinger, atau ‘Anda perlu mendengar saya.’ Pada permulaan musim ini, ia berkait dengan kekuasaan yang baru, tetapi juga memikirkan siapa yang dia benar-benar mahu percaya dan di mana kesetiaannya terletak – dan siapa yang setia padanya juga. “

Sansa bercanggah pada permulaan Musim 7. Dia “gembira” untuk Jon kerana dilantik sebagai Raja, tetapi “ada sedikit kekecewaan dan sakit di sana,” jelas Turner. Sementara itu hubungannya dengan Baelish adalah “dipersoalkan,” tetapi dia mempertimbangkan untuk kembali kepada pasukannya. Perasaan ini mungkin menjadi sesuatu yang besar untuk musim depan Sansa; dia juga boleh “memberontak” atau akhirnya “melakukan sesuatu yang dia menyesal terhadap orang yang dia sayangi,” Turner memikirkan.

Lihat apa yang Sansa dan co. sehingga masa Game of Thrones kembali hari Ahad ini, 16 Julai, di HBO.

Loading...