Shonda Rhimes Membangunkan 8 Rancangan TV Baru untuk Shondaland di Netflix

Anatomi kelabu pencipta Shonda Rhimes membuat langkah utama untuk Netflix tahun lalu, dan dia memulakan peranan barunya di perkhidmatan streaming dengan aplomb.

Dalam siaran akhbar baru, ia telah mendedahkan bahawa Rhimes sudah mempunyai lapan projek Shondaland baru dalam pembangunan di Netflix. Tidak mengapa sekiranya anda memerlukan yang kedua untuk memproses hakikat bahawa salah satu penyanyi televisyen yang paling produktif membuat banyak kandungan baru untuk mata dan telinga anda, yang pasti memberikan anda semua yang terasa.

Rhimes mendedahkan dalam siaran akhbar baru, “Saya mahu Shondaland baru menjadi tempat di mana kita mengembangkan jenis cerita yang kita katakan, di mana kreatif rakan-rakan berbakat saya boleh berkembang maju dan melakukan kerja terbaik dan di mana kita sebagai pasukan datang ke pejabat setiap hari penuh dengan keseronokan. “

Lihat siaran ini di Instagram

Kami akhirnya menetap di pejabat baru kami. Keluarga Shondaland sangat berterima kasih kepada @netflix kerana menjadi begitu hebat dan murah hati.

Jawatan yang dikongsi oleh Shonda Rhimes (@shondarhimes) pada

Mengenai kandungan baru dan menarik yang akan dibawa oleh Rhimes ke Netflix dalam masa depan yang tidak jauh, Cindy Holland, Naib Presiden Kandungan Asal di Netflix berkata, “Disengajakan dengan kepekaan Shonda, slate Shondaland membentuk sehingga sesuatu yang istimewa yang kita tahu akan menggembirakan ahli-ahli kita di seluruh dunia. “

Dan inilah yang Shondaland slate di Netflix kini kelihatan seperti:

Untitled Shonda Rhimes Project

Rhimes adalah eksekutif yang menghasilkan siri berdasarkan artikel Bagaimana Anna Delvey Menipu Rakyat Parti Rakyat New York.

Projek Bridgerton Tanpa Nama

Berdasarkan novel Julia Quinn, yang ditetapkan di Regency England, percintaan itu mengikuti kehidupan keluarga Bridgerton di masyarakat tinggi London.

The Warmth of Suns lain

Berdasarkan buku oleh Isabel Wilkerson, pertunjukan itu akan ditetapkan antara tahun 1916 dan 1970, ketika orang Afrika-Afrika melarikan diri dari Jim Crow South untuk mencari kehidupan yang lebih baik.

Pico & Sepulveda

Ketika siaran akhbar mendedahkan: “Set pada tahun 1840-an melawan latar belakang yang nyata dan sensual dari negeri California yang kemudian-Mexico, siri ini menjejaki hujung zaman idul Fitri di sana ketika pasukan Amerika mengancam kekejaman dan perang di sempadan untuk menuntut ini menakjubkan tanah sendiri. “

Tetapkan semula: Perjuangan saya untuk Kemasukan dan Perubahan Berterusan

Berdasarkan kepada memoir Ellen Pao, termasuk tuntutan silikon Lembah Silicon yang cuba memusnahkan kelab lelaki, dan mengejar gerakan Time’s Up.

The Residence

Kediaman: Di dalam Dunia Persendirian Rumah Putih oleh Kate Andersen Brower menjejaki kakitangan White House, dan hubungan kehidupan sebenar mereka dengan Keluarga Pertama.

Pengakap Sunshine

“Bencana apokaliptik” ini menyusul geng “gadis remaja di kamp pengembara yang kemudiannya memanggil kemahiran moxie dan kelangsungan hidup mereka untuk menghadapi kejatuhan dan memastikan semua sisa umat manusia mematuhi Undang-Undang Pengakap Sunshine.”

Nutrack Chocolate Hot

Satu dokumentari mengenai rejim pemenang anugerah Akademi Dance Debbie Allen dari ballet klasik, The Nutcracker.

Loading...