Kit Harington & Emilia Clarke Reaksi terhadap Jon dan Daenerys Sex Scene dalam Game of Thrones Finale

Pada malam tadi Game of Thrones, Jon Snow dan Daenerys Targaryen akhirnya tersambung, seperti suara suara Bran Stark mengesahkan mereka sebenarnya adalah ibu saudara dan anak saudara. Walaupun banyak peminat teruja untuk melihat Jonerys menyempurnakan hubungan mereka, yang lain kurang terkesan dengan inses terang-terangan ini, pelakon Kit Harington dan Emilia Clarke termasuk.

Dalam segmen pasca-episod bertajuk “Kesatuan Kebakaran dan Ais” (blegh), Harington dan Clarke, serta Isaac Hempstead-Wright (Bran) dan Peter Dinklage (Tyrion), menimbang akibat #boatsex, jujur, semua orang nampak hebat. Sebenarnya, gif-gif Clarke dan Harington yang menyerangnya mungkin satu-satunya perkara yang baik untuk datang dari Jon dan Dany’s hook up:

Dalam kesungguhan semua, semua orang tahu hubungan ini akan menimbulkan masalah apabila para peserta mempelajari kebenaran tentang keturunan Jon. Tetapi Harington juga mengakui tidak ada cara untuk mengelakkannya. “Saya fikir mereka berdua tahu ia salah, saya fikir mereka berdua tahu ia akan menyebabkan masalah, tetapi ia adalah perkara itu-apabila anda tiba-tiba merasakan sesuatu yang mendalam tentang seseorang, dan anda meneruskan acara itu bersama-sama, t menghentikannya. ”

Hempstead-Wright, sebaliknya, seolah-olah tidak dapat memproses berapa banyak kekacauan dan kematian yang menyebabkan hubungan Lyanna dan Rhaegar. “Ini semua yang memulakan siri Game of Thrones, Pemberontakan Robert, adalah satu kebohongan. Ia agak gila. “Beritahu kami mengenainya.

Bagi Dinklage, dia di sini untuk mengingatkan kita bahawa semua orang akan terjejas oleh kesatuan Jon / Dany ini: “Ia tidak baik … Ada sejarah panjang cinta yang tidak berakhir dengan baik pada pameran ini. ”

Tonton fon penuh penuh di bawah.

Loading...